EGGER, Interzum’a geri dönüyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EGGER, Interzum’a geri dönüyor

01-05-2023
EGGER, Interzum’a geri dönüyor
Ahşap bazlı malzeme uzmanı EGGER, "birlikte büyüyoruz" diyerek yeni ürün, dekor ve yüzeylerini Interzum fuarında görücüye çıkarıyor.9-12 Mayıs 2023 tarihlerinde sektör bir kez daha Köln’de gerçekleşecek Interzum fuarında bir araya gelecek. Ahşap bazlı malzeme uzmanı EGGER için dünyanın lider ticaret fuarı, ürünlere ilişkin yeniliklerin halka sunulduğu önemli bir sahne teşkil ediyor. Bu yıl EGGER, mobilya ve iç mekân tasarımı sektöründeki ürün gelişmelerinin yanı sıra grup bazındaki tüm yeniliklerini "birlikte büyüyoruz" diyerek sektöre sunacak.

 

Dört yıllık aranın ardından EGGER, Interzum'da 6.1 numaralı salon, A70/71 numaralı stanttaki 600 metrekarelik sergi alanında tüm dünyadan ziyaretçilerini karşılayacak. Grup Yönetimi Satış Pazarlama Başkanı Michael Egger (Jr.), "Geride bıraktığımız birkaç yılı üretim faaliyetlerimize ve tesislerimize yatırım yaparak geçirdik. Bunun yanı sıra EGGER, İtalya'daki ilk tesisimiz olan SAIB ile daha da büyüdü. Interzum’da tüm bu gelişmeleri "birlikte büyüyoruz" dediğimiz sloganımızla duyuracağız ve EGGER dünyasıyla temas kurulmasını sağlayacağız. Önceliğimiz, müşterilerimizle ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle doğrudan iletişim kurmak. Tüm fuar ekibimiz de bunu sabırsızlıkla bekliyor." şeklinde açıklamada bulundu.

EGGER, Feelwood'un yeni neslini Interzum’da sahneye çıkarıyor

EGGER, sürdürülebilir ahşap bazlı malzemeler ve tasarım alanında gelecek odaklı fikirler sunmasıyla dikkat çekiyor. Fuarın bu yılında ise ürün, dekor ve yüzeyleriyle sektörde yeni standartlar belirleyecek. Bu yeniliklerden biri de Feelwood senkronize gözenekli yüzeylerin yeni nesli olan ST40 Feelwood Oakgrain. Feelwood’un görsel ve duyusal bir deneyimi akıllara getirmesiyle EGGER sektöre katma değer sağlıyor. 2015 yılında pazara sunulmasından bu yana, Feelwood'un derin ve senkronize gözenekleri iki ürün dünyasını harmanlayan bir kaliteyle herkesin gönlünü kazanıyor: Bir yanda gerçek ahşap ve ahşap kaplamaya yakın bir görünüm ve doku, diğer yandaysa kaplama levhanın sayısız avantajı bir araya geliyor. EGGER'in doku portföyünde toplam altı Feelwood çeşidi bulunuyor. Ahşap bazlı malzeme uzmanı şimdi de senkronize gözenekli yüzey alanında daha ileri bir gelişme olan ST40 Feelwood Oakgrain'i görücüye çıkarıyor. Bu doku zarif, abartısız ve mat ahşap efektleri trendini yakalayıp bunu desteklerken, bir yandan da dokunma hissine kattığı derinliği koruyor. EGGER'de Dekor ve Tasarım Yönetimi Başkanı Klaus Monhoff, "Bu dekoru geliştirirken hedefimiz mat yağlı kaplama tarzına mümkün olduğunca yaklaşan bir görünüm ve his elde etmekti. Yüzeyin mat içinde mat versiyonuyla başarılı olması önemliydi. Bu da benzersiz derinlikli ahşap gözenekler ve gözenekler arasındaki dokunun mat olması anlamına geliyor." diyerek açıklamada bulunuyor. ST40, gözenekler arasında hiçbir parlayan alanın olmamasıyla önceki Feelwood dokuları arasından sıyrılıyor. Bu Feelwood senkronize gözenek yüzeyi ile EGGER, yenilikçi ve yüksek kaliteli kaplamalı ahşap malzeme üzerinde mat ahşap yüzeyler trendini müşterileriyle buluşturuyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak