EGEPRES Bayilerini İspanyaya Götürdü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EGEPRES Bayilerini İspanyaya Götürdü

13-11-2014
EGEPRES Bayilerini İspanyaya Götürdü
EGEPRES Firması, 22 ? 25 Eylül 2014 tarihleri arasında yaklaşık 50 kişilik bir grubu İspanya?ya götürerek, distribütörlüklerini yaptıkları dünyanın en büyük mobilya üreticilerinden olan ALVIC firmasının Malaga yakınlarındaki tesislerini gezdirdi.
Mobilya imalat sektörümüzün Ege bölgesinde köklü kuruluşlarından olan EGEPRES, sadece İzmir ve Ege bölgesi değil Türkiye genelinde özel ithal ürün ve kendi imalatı olan uygulamalarıyla tanınan, başarılı ve saygın kuruluşlarımızdandır. Gerek yatırımları, gerekse de sektörde yıllara varan üretim tecrübesi ve titiz çalışmaları Egepresi bugünün önemli markalarından biri haline getirmiştir.

Bir aile şirketi olarak ortaya çıkan EGEPRES bugün ikinci kuşak yönetimiyle sadece üretim uygulamalarI olarak değil aynı zamanda İspanyanın ve dünyanın kendi klasmanındaki en güçlü, yeni ürünler ve trenDler konusunda başarılı firması olan ALVİCin Türkiyede tek yetkili satıcısı.Bu yıl 22-25 Eylül tarihleri arasında ALVİC firmasının Malagaya dört saatlik uzaklıkta bulunan fabrikalarına yapılan fabrika gezilerine Türkiyeden 50ye yakın bayi katıldı. Gezi boyunca firmanın ürettiği ürünler tanıtıldı, bu yılın en yeni tasarımları sunularak laklı ürünlerin uygulama teknolojileri hakkında detaylı bilgiler verildi. Hemen tüm dünyaya ürün sunan firma günlük 9.000 plaka bitmiş ürünle önemli bir kapasiteye sahip olup, Türkiyeden de önemli talepler almaktadır.

Boy ve ebatlanmış olarak müşterilerine istenilen standart ölçülerde ürün veren EGEPRES, bunları Türkiye genelinde hemen her noktaya ulaştırmaktadır. Ağırlıklı olarak mutfak, mobilya, dekorasyon ve ofis projelerinde kullanılan parlak ve değişik özelliklerde sunulan ALVİC ürünleri üst segmentte önemli bir talep patlaması oluşturmuş bulunmaktadır.

Özellikle projelerde tercih edilen ürünler, yenilik arayan özgün tasarımlar uygulayan projeciler ve uygulamacılar için tercih edilebilen innovatik, minimal ve etkileyici bir yeni ürün olarak tercih edilmektedir.VEGEPRES, İspanyada fabrika gezileri dışında da misafirlerine şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdirerek başarılı bir programla katılımcıları memnun etti. Picassonun da doğduğu yer olan Malaga gezisi sırasında, zamanında Araplar tarafından inşa edilen ve müslümanların yıllarca kaldığı Endülüs bölgesinin en çok turist çeken Endülüs kalesi, modern liman ve Picassonun doğduğu ev ve müze de gezilerek tarihi doku tamamlandı. EGEPRESin başarılı bir iş ve kültür turu niteliğindeki gezisine katılan herkes oldukça memnun bir biçimde ayrıldı.

35 yıldır hayata renk katan fima : EGEPRES

1979 yılında İZMİR Karabağlar da 60 m2 atölye de Tv sehpası,yemek ve yatak odası mobilyası üretimi ile faaliyete başlayan EGEPRES 1989 yılında İzmir Kısık Sanayi sitesindeki 1200 m2 kapalı alana sahip yeni binasında mevcut üretimine ilave olarak suntalam,mdflam ve laminattan mamül otel mobilyası üretimi ve montajı ilave edilerekyükselişine devam etmiştir.

1998 yılında İZMİR ili Pancar beldesinde bulunan 6000 m2 si kapalı 10.200 m2 lik yeni yerinde tamamen mobilya yan sanayi üretimine yönelen firmamız (hazır mutfak akrilik,laminat dolap kapakları ve laminat mutfak tezgahları) yurt içinde ki satışlarına ilave olarak uluslararası pazardada ülkemizi ve sektörümüzü başarıyla temsil etmeye başlayarak sektörde söz sahibi firmalar arasında yerini almıştır.

2005 yılında Türkiyede ilk kez akrilik levha üretimi için akrilik pres yatırımı yapılarak aynı yıl akrilik kapak ve akrilik levha üretilmeye başlamıştır. 2009 yılında akrilik üretimine ilave olarak İspanya dan ithal Çizilmez Akrilik Lake ithalatına başlanmış sektörde yeni bir akımın önü açılmıştır.

Mobilya yan sanayi ürünleri ile ilgili dünyadaki yenilikleri yakından takip eden EGEPRES ülkemizde her zaman yenilikçi bir vizyona sahip olup bugün ürettiği ürünlerde ülkemizde ve Yurtdışında aranan firmalardan birisi olmuştur.

Mevcut üretim parkurumuzda son teknoloji robot makinalarla kusursuz üretim anlayışı ile çalışan EGEPRES Hazır Mutfak ve Banyo üreticileri,Orman ürünleri satıcıları ve müteahhit gruplara çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.

yazar

E-bülten için e-posta bırak