DÜNYA Gazetesi tarafından bu yıl 13. sü düzenlenen

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

DÜNYA Gazetesi tarafından bu yıl 13. sü düzenlenen

23-04-2014
DÜNYA Gazetesi tarafından bu yıl 13. sü düzenlenen
İstanbul Grand Hyatt Otelde düzenlenen 13. İhracatın Yıldızları ödül törenine, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Vodafone Türkiye CEOsu Gökhan Öğütün yanı sıra çok sayıda iş dünyasından davetli katıldı.

DHL Express işbirliği ve Akbank-Vodafone sponsorluğunda, bu yıl 13üncüsünü düzenlediği DÜNYA Gazetesi'nin bu özel gecesinde, Türkiye ekonomisinin geleceğini inşa eden ihracatçıların başarıları taçlandırılırken, sektörümüzün lider firması ve dünya pazarlarının tanınmış markası SAMET firması da ödüllendirildi. Markalı İnracat Ödülü dalında ödüle layık görülen Türk aksesuar sektörünün lider firması SAMET firmasının ödülü Genel Müdür Munis Tezbaşarana takdim edildi.

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan ihracatçı firmaları teşvik etmek, ihracatın geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğini desteklemek amacıyla düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde 10 ayrı kategori ve özel değerlendirmeler ile toplam 18 firma ödül aldı.

Törende bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gelişmekte olan ülkelerin önümüzdeki 5 yıl boyunca hatta 10 yıl boyunca büyüme hızı geçtiğimiz 5-10 yıllık dönemlere göre daha düşük olacak. Çinde yüzde 9 ve yüzde 10luk büyüme rakamlarını göremeyeceksiniz artık. Gelişmekte olan ülkelerin büyüme hızları gelişmiş ülkelerin çok çok üzerinde olacak. Dinamizm isteyen, büyüme isteyen şirketlerin yine adresleri gelişmekte olan ülkeler olacaktır diye konuştu.
yazar

E-bülten için e-posta bırak