DİZAYN EKOL Plastikten Yeni Fabrika

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

DİZAYN EKOL Plastikten Yeni Fabrika

24-09-2014
DİZAYN EKOL Plastikten Yeni Fabrika
EKOL Plastik, İnegöl Mobilya Ağaçişleri İhtisas OSB?de 8.000 m2lik kapalı alana sahip yeri bir fabrika inşaatına başladı. Sürekli gelişen ve yenilikçi bir firma olan DİZAYN EKOL Plastik?in yeni fabrikasının 2015 yılı içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.
Fabrika içerisinde son teknoloji plastik enjeksiyon makineleri ile kaliteli ve hızlı üretim yapmayı amaçladıklarını belirten firma yöneticileri, bunun gereği olarak mevcut makina parkuruna yeni makineler ilave edeceklerini den de altını çiziyorlar.

Ayrıca kendi bünyelerinde bununan kübik kaplama, boyahane tesislerine ilave olarak kalıphane bölümünün de ekleneceğini belirten yöneticiler, kuruldukları günden bu yana sürekli olarak kendisini yenileyen, geliştiren bir firma olarak bundan gurur duyduklarını da vurguluyorlar.

Aynı zamanda, EKOL DİZAYN Plastik olarak mobilyanın merkezi olan İnegölde böyle bir sanayi tesisi kuruyor olmanın verdiği memnuniyeti detüm iş ortaklarına, dostlarına ve MOBİLYA DEKORASYON Dergisi okurlarına duyurmaktan da mutluluk duyduklarını da belirtiyorlar.

EKOL DİZAYN Plastik, iş ortaklarına bundan sonraki süreçte sektörde gelişmeyi, yeniliği, kaliteli ürün ve zamanında teslim anlayışını daha da ileri taşıyarak üretimine devam edeceği taahhüdünü de vermekte.
yazar

E-bülten için e-posta bırak