Derin, Ahk Interiors ortaklığıyla dış pazarlardaki gücünü artıracak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Derin, Ahk Interiors ortaklığıyla dış pazarlardaki gücünü artıracak

02-07-2012
Derin, Ahk Interiors ortaklığıyla dış pazarlardaki gücünü artıracak
Mobilya sektöründe 40 yıllık bir deneyime sahip olan Derin Design, 2011de Ahk Interiors firması ile ortaklığa gitti. Daha önceleri ulusal ve uluslararası bir çok projede ürünleriyle yer alan Derin Design, Ahk Interiors dış pazarlardaki etkinliğini daha da artıracak. Ahk Interiorsın üretim gücünü de arkasına alan Derin Design, böylece yıllık 10 bin adet hareketli ve 100 bin metrekare sabit mobilya üretim kapasitesiyle üretim yapabilecek olanağa da kavuştu.

Derin olarak 40ıncı yıllarını kutladıkları 2011de Ahk Interiors ile yaptıkları ortaklıkla anonim ortaklığa dönüştüklerini açıklayan Derin Design ortağı ve Art Direktörü Derin Sarıyer, sağlanan ortaklıkla Derinin, Ahknın Antalyadaki 20 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikasında yıllık 10 bin adet hareketli ve 100 bin metrekare de sabit mobilya üretim kapasitesiyle üretim yapabilecek olanağa kavuştuğunu kaydetti. Ahk Interiors firmasının yurtiçi ve yurtdışında toplam 400 kişiye istihdam sağladığı bilgisini veren Sarıyer, Derin olarak kendilerinin ise 35 kişiyi istihdam ettiklerini söyledi.

Seri üretimler bakımından geniş ve gelişmiş bir teknolojiye sahip olan Ahk Interiorsın bu iştirakiyle Derin koleksiyonunun ürünlerini üreteceğini belirten Sarıyer, Ahknın devreye girmesiyle Derin bundan böyle üretim ve satış stratejilerinde bugüne kadarkinden daha hızlı bir ivme ile daha aktif olacak. Derin, mevcut pazar ve projeleri dışında, şu an Ahk Internationalın Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Rusya, Kazakistan ve Azerbaycanda devam eden projeleri ve söz konusu ülkelerdeki ofisleriyle yatırımcı, mimar, iç mimarlarla ortaklaşa projeler yürütecek. Derin ürünlerinin otel, hastane, konut ve ofis projelerinde yer almalarını sağlayacaklar şeklinde konuştu.Olmadığımız pazarlara da girmek için çalışıyoruzAmerika, Hollanda, Romanya, Fransa gibi ülkelerde temsilcilerinin bulunduğunu açıklayan Derin Sarıyer, bu temsilcilerin ürünlerini hem önemli mobilya mağazalarında, hem de projelerde değerlendirdiklerini kaydetti. Derin olarak bu güne kadar birçok projede mobilyalarıyla yer aldıklarını dile getiren Sarıyer, bu projeleri Roche, British American Tobacco, Vadafone, Akbank Private Banking, Garanti Özel Bankacılık, Ing Özel Bankacılık ve genel şubeleri, salt Gallery, 360 restoran, 3M, Novartis, Brüksel National Science Museum, Melbourne Museum şeklinde sıraladı. Şu anda devam eden birçok projelerinin bulunduğunu da anlatan Sarıyer, mobilya ürünleriyle yer alacakları projeler arasında Zayed University (Abudhabi), New York University, Mafraq Hospital, Emirates National Investments Building, Dubai Pearl ve Claren Emaar Downtown Burj Dubainin yer aldığını açıkladı. Ahk Interiorsın da, uluslararası markası Ahk International ile BAE başta olmak üzere otel, hastane ve konut projelerinde ince yapı, anahtar teslim uygulamaları yaptığını söyleyen Sarıyer, Son yıllarda St. Petersburgda Intercontinental Hotel, Dubaide Movenpick Ibn Battuta Hotel, Movenpick Royal Amwaj Dubai, Rixos Palm Jumeirah, Twin Towers Residences Dubai, Burj Al Bahar Residences Libya, F1 Ferrari World Abu Dhabi, The Meydan Racecourse Dubai, Park Residence Abu Dhabi gibi projelerde anahtar teslim uygulamalarında yer aldı. Önümüzdeki dönem, bugüne kadar etkin olmayan pazarlara da girebilmek ve Derin markasıyla projelerde yer almak üzerine kurgulanıyor dedi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak