Dergilerimiz Ortadoğunun 1 Numaralı Uluslararası Mobilya Etkinliği Dubai Index 2015 Fuarında Sektöre Eşlik Etti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Dergilerimiz Ortadoğunun 1 Numaralı Uluslararası Mobilya Etkinliği Dubai Index 2015 Fuarında Sektöre Eşlik Etti

14-07-2015
Dergilerimiz Ortadoğunun 1 Numaralı Uluslararası Mobilya Etkinliği Dubai Index 2015 Fuarında Sektöre Eşlik Etti
DMG Events tarafından organize edilen, bireysel katılımı TG Expo Uluslararası Fuarcılık Grubu tarafından gerçekleştirilen Index 25. Uluslararası Dizayn Fuarı 18-21 Mayıs 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri?nin başkenti Dubai?de kapılarını açtı. Yayın Grubumuzun FURNITURK Dergilerininin de dağıtıldığı fuar bu yıl 25. yıldönümünü kutladı.
ORTADOĞU BÖLGESİNİN EN GENİŞ KATILIMLI TASARIM ORGANİZASYONU İç dekorasyon, mobilya, bahçe mobilyası, ev tekstili, aydınlatma ve tasarım konularında Ortadoğu'nun en büyük ve en geniş katılımlı organizasyonu konumundaki Index Uluslararası Dizayn Fuarı, 23.000den fazla ziyaretçisini 45.000 m2 alan üzerine kurulu Dubai Dünya Ticaret Merkezinde ağırladı. 25. yıl dönümünü kutlayan etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da mobilya ve iç dekorasyon sektörlerinden uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirdi.SEKTÖR LİDERLERİ DEKORASYON TRENDLERİNİ BELİRLEDİ Sektöre ait son yeniliklerin ve yeni ürünlerin izlenme fırsatının sunulduğu fuarda dünya lideri birçok firma ürünlerini sergileme olanağı yakaladı . Index 2015, sektörün performansını ve ihracat gücünü sergilediği bir platform olmakla birlikte trendlerin de belirlendiği bir organizasyon olarak öne çıktı. Eğitim ve sağlık alanlarında kullanılan son teknoloji ürünlerin de sergilendiği fuar, hem sektör profesyonelleri için hem de tasarıma ilgi duyan ziyaretçiler için benzersiz bir tasarım fuarı deneyimi yaşattı .TÜRK FİRMALARI 25. INDEX ULUSLARARASI TASARIM FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Bu yıl 25.si düzenlenmiş olan Dubai Index Uluslararası Dizayn Fuarına Türk firmaları yoğun ilgi gösterdi. Türkiye temsilciliği TG EXPO Uluslararası Fuarcılık Grubu tarafından bireysel katılımı organize edilen Index 2015 Uluslararası Dizayn Fuarına Türkiyeden Bykepi Mobilya, Çilek Mobilya, Enne Mobilya, İdeal Home gibi 50ye yakın önemli firma katıldı . Yeni ürünlerini tüm dünyadan ziyaretçilere tanıtma olanağı yakalayan Türk firmaları aynı zamanda sektörel görüş alışverişinde bulundular ve uluslararası iş bağlantıları gerçekleştirerek INDEX 2015de çok etkili iş sonuçları aldılar . Türk firmalarını uluslararası firmalarla aynı platformda buluşturan TG EXPO Uluslararası Fuarcılık , katılımlarını organize ettiği uluslararası fuarlarla , katılımcılarının yeni pazarlara girme , ihracat artışı sağlama , iş geliştirme ve markalaşma hamlelerine zemin yaratarak Ortadoğu ve Kuzey Afrikanın da kapılarını aralamaya devam ediyor .TG EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK GRUBU 2008 yılında uluslararası fuarcılık sektöründe faaliyet göstermek üzere İstanbul merkezli olarak kurulan firma, Fransa, İran, Amerika, Katar, Brezilya, Mısır, Güney Afrika, Nijerya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, İngiltere ve Hindistanda Türkiyeden milli ve bireysel fuar katılımlarını organize etmektedir. Kısa zamanda ciddi bir büyüme kaydeden TG EXPO , bakanlıktan milli katılım organizasyonları yapmak akredite bir şirket olup, işletmelerin ihracat, büyüme ve iş geliştirme süreçlerine organize ettiği küresel fuarlarla katkıda bulunmaya devam ediyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak