ÇİLEK Bu Kez de Bebekler İçin Sağlıklı ve Güvenlikli Mobilya Üretti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ÇİLEK Bu Kez de Bebekler İçin Sağlıklı ve Güvenlikli Mobilya Üretti

08-01-2014
ÇİLEK Bu Kez de Bebekler İçin Sağlıklı ve Güvenlikli Mobilya Üretti
Özgün ve güvenli tasarımları ile sektöre damgasını vuran Çilek Mobilya evin en küçük sakinleri içine doğal bebek odası Natura Babyi üretti.
Bebek odalarında 2014 yılının yükselen trendleri; natürel, beyaz ve eskitme tarzdaki mobilyalar özellikle de doğal ahşap ile kullanımının ağırlıklı olacağı sade ve yalın çizgiler. Bebek mobilyasında 60lı 70li yıllara dönüş söz konusu iken özlenen doğal yaşamın simgesi ahşap malzemelerin ağırlığı dikkat çekiyor. Doğal odaları el işlemesi, nakışlı ve patchwork tarzı tekstil ürünleri ve aksesuarlar tamamlayacak.

İşte bu trende uygun hazırlanmış Natura Baby serisi bebek odaları; doğal ahşap detayları, sadeliği ve beyaz dokusu ile yeni doğanlar için doğal, konforlu, şık ve ferah bir ortam sunuyor.

Daha Fonksiyonel Özellikler
Natura Babynin diğer serilerden bir farkı da daha fonksiyonel özelliklere sahip olması. Annelerin öneri ve ihtiyaçları doğrultusunda değişiklikler yapılan tasarımda ikili çamaşırlık modülü buna en güzel örnek. Bebeklikte çamaşırlığın üst kısmı alt değiştirme alanı olarak kullanılıyorken daha ileriki yaşlarda bu kısım modülden ayrılarak oyun masası haline getirilebiliyor. Daha bölmeli çekmeceler, geniş iç hacme sahip dolap ve ışıklı askılık serinin diğer fonksiyonel özellikleri.Pastel Renkler ve Kuş DesenleriTitiz güvenlik testlerinden geçirilerek hazırlanan Natura Baby, büyüyen bebek karyolası ile 6 yaşına kadar kullanabilme imkanı sağlarken, konseptle uyumlu %100 pamuk olan uyku seti ile de bebeğenizin uyku arkadaşı oluyor. Beyaz üzerine pastel renkler ve kuş desenleri ile Natura Baby serisini tamamalayan uyku seti, yan ve baş koruması, yorganı, çarşaf ve yastık kılıfıyla bebeğinizin seyretmeye doyamadığınız uykusuna çok yakışacak.

Bebeklerin sağlık ve güvenliğini her şeyin üzerinde tutan tasarımlar yaparak ebeveynlerin güvenini kazanan Çilekin yeni tasarımı Natura Baby Avrupa Standartlarında üretiliyor, TÜV GS ve TSE E1 sağlık ve güvenlik belgelerine sahip.
yazar

E-bülten için e-posta bırak