Ciff ULUSLARARASI MOBİLYA LİDERLİK ÖDÜLLERİ, Ödül Takdim Töreni gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Ciff ULUSLARARASI MOBİLYA LİDERLİK ÖDÜLLERİ, Ödül Takdim Töreni gerçekleşti.

30-03-2024
Ciff ULUSLARARASI MOBİLYA LİDERLİK ÖDÜLLERİ, Ödül Takdim Töreni gerçekleşti.
ULUSLARARASI MOBİLYA LİDERLİK ÖDÜLLERİ Ödül Takdim Töreni Ciff Guanzhou fuarında gerçekleşti.FLA 2023, 13 Ülkeden Öne Çıkan Şirketleri ve Bireyleri Onurlandırdı .19 Mart (Salı) günü saat 10.00 - 11.00:arası Ciff ULUSLARARASI MOBİLYA LİDERLİK ÖDÜLLERİ Ödül Takdim Töreni gerçekleşti. ABD, Avrupa ve Asya Pasifik bölgesinin önde gelen ithalatçıları, perakendecileri ve önde gelen mobilya markaları da dahil olmak üzere dünyanın en iyi şirketlerinden bazılarıyla gerçekleşen ödül töreni uluslararası basın ve Asya’nın en önemli mobilya dernek başkanları ile fuar organizatörlerinin de katılımıyla büyük bir heyecan ve katılımla gerçekleşti.

IFAL ve IIDA, Asya'nın önde gelen B2B mobilya ithalat-ihracat e-medyası FurnitureAndFurnishing.com tarafından düzenleniyor ve etkinlik dünya çapında 16 önde gelen iç mekan ticari yayınından oluşan bir dernek olan International IAFP (Alliance of Furnishing Publications) tarafından destekleniyor. Program, dünyanın en büyük mobilya ve iç mekan ticaret fuarı CIFF Guangzhou tarafından destekleniyor ve dünya çapında 20'den fazla yetkili endüstri kuruluşunun desteğinden yararlanıyor.

Küresel mobilya ve ilgili ticaretteki mükemmelliği kutlamak için her yıl düzenlenen ödüller, iyi yönetilen büyük ve küçük şirketleri ve olağanüstü liderlik sergileyen bireyleri onurlandırıyor. Geçmişte ödül alanlar arasında dünya çapında farklı ülkelerdeki en iyi yönetilen, en hızlı büyüyen şirketlerden bazıları yer alıyor. 

Çeşitli ödül kategorileri şunları içerir:

·       Üstün İşletme Ödülü

·       Marka Mükemmelliği Ödülü

·       Ürün Mükemmelliği Ödülü

·       Yükselen Yıldız Ödülü

·       Üstün Kadın Lider Ödülü

·       Üstün Genç Lider Ödülü

·       Yılın En İyi Şirketi Ödülü 

·       Yılın Küresel CEO'su Ödülü

·       Program, ödül alanların marka değerini artırmanın yanı sıra, sektörleri ilerlemeye ve daha büyük boyutlara ulaşmaya teşvik ediyor. 

·       Programa perakendeciler, toptancılar, tüccarlar, üreticiler, marka ve tedarikçiler gibi mobilya, ve ilgili ticaret alanında en az beş yıldır faaliyet gösteren tüm seçkin şirketler başvurabilir. 

·       Önümüzdeki yıl için değerlendirme eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek ve Şubat 2025'te sona erecek. 19 Mart 2025'te yapılması planlanan büyük ödül sunum töreni, CIFF Guangzhou 2025 ile birlikte Çin'in Guangzhou kentindeki Pazhou Sergi Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

·       Ödüllere adaylık şu anda açık ve 5 Şubat 2025'te sona erecek. Resmi başvuru formuna ve programla ilgili daha fazla ayrıntıya programın dünya çapındaki ortağı aracılığıyla veya e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz: info@apsmediagroup.com.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak