CIFF Guangzhou 2024 Mobilya Fuarı 18-21 Mart 2024 tarihinde gerçekleşiyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

CIFF Guangzhou 2024 Mobilya Fuarı 18-21 Mart 2024 tarihinde gerçekleşiyor

27-12-2023
CIFF Guangzhou 2024 Mobilya Fuarı 18-21 Mart 2024 tarihinde gerçekleşiyor
CIFF Guangzhou 2024 . Mobilya sektörünün tamamındaki uluslararası oyuncuların mutlaka katılması gereken etkinlik53. CIFF Guangzhou 2024. aşama 1 - 18-21 Mart 2024ev mobilyaları, ev dekorasyonu ve ev tekstili , dış mekan ve eğlence mobilyalarıaşama 2 - 28-31 Mart 2024ofis mobilyaları, ticari mobilyalar, otel mobilyaları ve mobilya makine ve hammaddeleri

Tüm küresel mobilya endüstrisine hizmet veren en önemli ve kapsamlı iş ve ürün tedarik platformu olan CIFF Guangzhou'nun 53. edisyonu, sekiz günlük bir ticaret için dünyanın her yerinden üreticileri, tasarımcıları, alıcıları ve tüccarları, uzmanları ve medyayı bir araya getirecek. yeni çözümler sunmak, karlı bağlantılar ve somut iş fırsatları yaratmak için fuar etkinliği.

'Tasarım Trendi, Küresel Ticaret ve Tam Tedarik Zinciri' genel temasını takip eden CIFF, hem tasarımı ve yeniliği teşvik ederek hem de Made in mobilyada uluslararası ticareti teşvik ederek küresel endüstride önemli bir rol oynayan, sürekli gelişen bir ticaret fuarı etkinliğidir. Çin, uluslararası markalar için geniş Çin pazarına ayrıcalıklı erişim sağlıyor.

Guanghou'daki Kanton Fuar Kompleksi'nde eşzamanlı olarak bulunan 4.000 katılımcı arasında bulma fırsatı sunarak ticaret fuarı teklifini optimize etmek ve tamamlamak için giderek daha fazla çevrimdışı ve çevrimiçi tanıtımın entegrasyonuna odaklanıyor. Pazhou —çeşitli ihtiyaçlara uygun iş ortakları, ürünler ve çözümler. Fuar aynı zamanda katılımcıların, hem fuar sırasında şahsen hem de yılın geri kalanında çevrimiçi olarak , özel talepler temelinde CIFF tarafından uygun şekilde seçilen uluslararası ziyaretçiler ve katılımcılar arasındaki son derece etkili iş eşleştirmelerine aktif olarak katılmalarına olanak tanıyor .

 

53. CIFF Guangzhou 2024, ürün sektörüne göre düzenlenen iki aşamada gerçekleşecek ve 830.000 metrekareye genişletilen alanı optimize etmek ve beklenen 380.000 ziyaretçinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için yeni bir sergi düzeni önerecek .
 
18-21 Mart 2024 tarihleri arasındaki ilk aşama ev tefrişatına ayrılmıştır. Ev Mobilyaları sektöründe , Tasarım temasına büyük bir yer ayrılacak : Kanton Fuar Kompleksi'nin A Alanında en az beş pavyon, ev mobilyalarındaki en son trendleri sergileyecek, iç tasarımcıların, distribütörlerin ve satın almacıların ilgisini çekecek hem Çin hem de uluslararası büyük ölçekli projelerden yöneticiler; B Alanındaki sekiz pavilyonda, üretimi, OEM/ODM hizmetleri ve 'tek elden' çözümleri özellikle uluslararası alıcılar arasında talep gören önemli markaların yer aldığı Sofa & Bed teması yer alacak. Yemek ve Yaşam dünyasında 150.000 metrekarelik 600 katılımcı ve C ve E Alanlarında (PWTC Expo ) 17 pavyon yer alacak ve özellikle uluslararası alıcıların taleplerini karşılamaya adanmış olacak. 700 katılımcısı ve 85.000 metrekarelik sergi alanıyla Asya'nın en büyük iç dekorasyon ürünleri ve döşemelik kumaşlar fuarı olan Ev Dekoru ve Ev Tekstili sektörü, uluslararası tüccarları, perakendecileri, tasarımcıları ağırlamaya hazır Alan D'deki sekiz yeni pavyona taşınacak . ev aksesuarları, dekoratif aydınlatma, seramik, züccaciye, tablolar ve illüstrasyonlar, döşemelik kumaşlar, perdeler, halılar, yatak örtüleri ve minderler ve daha fazlasını arayan iç mimarlar ve iç mimarlar .
Bahçe masaları, sandalyeler ve tentelerin yanı sıra ağırlıklı olarak ihracata yönelik eğlence ekipmanları ve dekorasyonların yer aldığı, dış mekan mobilyası sektöründe Asya'nın en büyük ve en profesyonel fuarı olan Dış Mekan Mobilyaları, Güneşlik ve Eğlence, Alan'daki beş pavilyonu işgal eden 300 katılımcı tarafından katılacak. B.
                                                                                                                                                                                                      28 - 31 Mart 2024 tarihleri arasındaki ikinci aşamada , 1.000'den fazla katılımcı ve 240.000 metrekarelik sergi alanıyla ofis mobilyaları ve ticari tasarıma adanmış dünyanın en büyük ticaret fuarı olan Office and Commercial Space'i tanıtacak . İşyeri sistemleri ve oturma yerleri, akıllı ofislerin yanı sıra kamu, ticari ve okul alanlarına yönelik trendler ve çözümler ile tıbbi bakım ve yaşlıların ihtiyaçlarına yönelik mobilyalar, sekiz yeni D Alanı pavilyonunda sergilenecek. 13 Alan A pavilyonunun tümü ve üç Alan B pavilyonu, tasarımcıların, uluslararası ticaret profesyonellerinin ve müteahhitlerin ilgi ve ihtiyaçlarını karşılıyor.
CIFM/ interzum Guangzhou 2024 aynı zamanda 1.400'den fazla Çinli ve uluslararası markaya da ev sahipliği yapacak. B ve C Alanlarındaki 24 pavyonda, uluslararası üreticilere ve tüccarlara adanmış mobilya endüstrisinin giderek daha yenilikçi ve akıllı gelişimi için vazgeçilmez olan en yenilikçi teknolojileri, makineleri, malzemeleri, yüzeyleri ve bileşenleri sergileyecek.
 
tematik etkinlik de olacak ; tasarım sergileri, seminerleri ve konferansları fuarın kültürel sunumunu zenginleştirecek, ilgi çekici bilgiler, görüş alışverişleri ve yararlı ilham ve yansımalar sağlayacak.

Bu yılki önemli bir yenilik , fuar ziyaretlerini daha da kolaylaştırmayı ve uluslararası alıcılara fuarın sekiz günü boyunca daha fazla hizmet sunmayı amaçlayan bir proje olan InterBiz Club'dır ; bu süre boyunca fuara kolay erişim garanti edilecektir. ticaret fuarı kompleksi, ana etkinlikler, müşterilerle buluşabilecekleri, dinlenebilecekleri ve yemek yiyebilecekleri VIP salonları, yeterli otel çözümleri ve ücretsiz ulaşım hizmetlerinin yanı sıra özel iş etkinliklerine ve B2B toplantılara katılım - ve yılın 365 günü çevrimiçi olarak CIFF, uluslararası oyunculara Zoom aracılığıyla uygun şekilde seçilmiş Çinli tedarikçilerle çevrimiçi buluşma fırsatı sunacak ve onlara bilgi talep etme ve iş teklifleri konusunda destek verecek.

Hatta uluslararası bazı etkinlikler kapsamında düzenlenecek, sosyal medya ve CIFF web sitesi üzerinden duyurulacak tanıtım kampanyalarında ücretsiz uçak bileti, geceleme, öğle yemeği, akşam yemeği ve ulaşım çekilişlerine katılma şansı da bulunacak.

CIFF, katılımcılar ve ziyaretçiler arasındaki ilişkiyi kolaylaştırmak ve güçlendirmek amacıyla , alıcıların talepleri doğrultusunda seçilen firmalara fabrika ziyaretleri düzenleyecek. Ulaşım, konaklama, yemek ve tercüman düzenlemelerini de içeren bu hizmet, hem Mart ayında CIFF döneminde hem de web sitesinde yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla talep edilmesi halinde yıl boyunca sunulacaktır . Ücretsiz ön kayıtların yanı sıra Guangzhou seyahatinizi zamanında planlamanıza yönelik bilgiler www.ciff-gz.com adresinde zaten mevcut .

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak