ÇAĞ KABARA & ZIMBA A.Ş.den Dünyada Bir İlk: KAPİTOMATİK

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ÇAĞ KABARA & ZIMBA A.Ş.den Dünyada Bir İlk: KAPİTOMATİK

24-09-2014
ÇAĞ KABARA & ZIMBA A.Ş.den Dünyada Bir İlk: KAPİTOMATİK
ÇAĞ KABARA & ZIMBA TELİ SAN. VE TİC. A.Ş. Mobilya sektöründe her sene inovasyon ile verimli ve standart üretimi kolaylaştıran yardımcı ürünler ve aksesuarlar üreten, bu ürünleri geliştirirken tüketicilerin fikirlerini ön planda tutmayı prensip edinen ve başarısı buna bağlı olan bir firmadır.
Firma ortaklarından Gökhan Kocabaşın verdiği bilgiye göre, ÇAĞ KABARA, bu çerçevede 4 saatlik işçiliği 45 dakika gibi bir zamana sığdırabilen KAPİTOMATİK adını verdikleri bir KAPİTONE tabancasını dizayn etmiş ve bu tabanca ile uygulanabilen kapsüller, ipli kapsül ve klipsli kapsülleri üreterek yurtdışı bağımlılığını ortadan kaldırmıştır.

Amaçlarının sadece ticari başarı değil, mobilya sektörünün hedeflerine ulaşmasına yardımcı olarak toplam kaliteyi ve kapasiteyi arttırarak fark yaratmak olduğunun altını çizen Kocabaş, KAPİTOMATİK sayesinde daha kolay ve verimli bir üretim gerçekleştirerek kapasitelerini artıracaklarını belirtiyor.

KAPİTOMATİKin geniş çaplı lansmanının TÜYAP Ağaç Makinaları ve Intermob Fuarında yapılacağını da sözlerine ekleyen Gökhan Kocabaş, tüm ilgilileri ÇAĞ KABARA standında uygulamalı olarak yapılacak gösteriye bekledikleri de vurguluyorlar.

Öte yandan, Ramazan ayı içerisinde kuruluşu tamamlanan MOSFEDin (Mobilya Sanayicileri Federasyonu) Mobilya üreticilerini ve Mobilya Yan Sanayicilerini aynı platformda toplamasının sektörümüze çok büyük bir ivme kazandıracağına değinmeden ve bu oluşumda emeği geçenlere teşekkür etmeden geçemeyeceklerini söyleyen Kocabaş, sözlerini şöyle tamamlıyor:

Kurucu üyelerinden olduğumuz ve Yönetim Kurulunda görev aldığımız MAKSDERin bu federasyonda önemli görevler alacağına ve fark yaratacağına eminiz. Değerli başkanımız Sn. Munis Tezbaşarana MOSFED yönetim kurulundaki görevinde şimdiden üstün başarılar diliyoruz.
yazar

E-bülten için e-posta bırak