Büyüyen firmalar markalar : Ronmikron İntermob fuarındaydı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Büyüyen firmalar markalar : Ronmikron İntermob fuarındaydı.

21-11-2022
Büyüyen firmalar markalar : Ronmikron İntermob fuarındaydı.
Mobilya ve yan sanayi ile konfeksiyon sanayisine makine ve aksesuarlar üreten Ronmikron, gerek satışını yaptığı ürünlerde, gerekse de kendi geliştirdiği özellikli makineleriyle sektörde inovatik ve hızla büyüyen bir kuruluş.

 

 

 2022 yılı içinde onlarca yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılan firma kısa zamanda önemli bir ihracat pazarı da yakalayarak, yurtiçi pazaraki etkili gücünü şimdide uluslararası pazarlarda kullanıyor.  

Son 2-3 ay içinde katıldığı Atlanta, Cezayir, İntermob, Belgrad fuarlarında da büyük beğeni toplayan ve uluslararası yeni bağlantılar kuran Ronmikron, bu yıl kendileri için atılım yılı olduğunu dış pazara şu an kilitlenmelerine rağmen yıllar boyu oluşturdukları ve belli bir güven yarattıkları iç piyasalarını da ihmal etmediklerini belirterek, gerek artan üretim kapasitemizle gerekse de yeni ürün ve çeşitlerimizle müşteri taleplerimizi her koşulda karşılayabilecek alt yapımız var.

Sektörün büyümesine paralel hem içerde hem de uluslararası pazarda payımız artıyor bundan da memnunuz. Tüyap İntermob’ta yakaladığımız yeni bağlantılarımızla bu yıl daha iyi şeyler yapacaklarını söyleyen Ronmikron firma sahibi sayın Engin Sever Hedeflerimiz doğrultusunda yürüyoruz’’ diye konuştu.

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak