BÜROTİME Yenilikçi Tasarımları ile Yapı Fuarı TURKEYBUILD İstanbuldaydı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

BÜROTİME Yenilikçi Tasarımları ile Yapı Fuarı TURKEYBUILD İstanbuldaydı

07-07-2014
BÜROTİME Yenilikçi Tasarımları ile Yapı Fuarı TURKEYBUILD İstanbuldaydı
Türkiye?nin lider ofis mobilyaları üreticisi Bürotime, ergonomik ve konforlu tasarımlarıyla ülkemizin en köklü yapı fuarı Turkeybuild İstanbul?da ziyaretçileriyle buluştu.
Tasarımlarında ofiste konforu ve çalışan sağlığını temel ilke olarak benimseyen, çevreye ve insana saygılı ürünler üretirken yapısal tasarım temellerine sadık kalan Bürotime, bu yıl 37.'si düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbulda yerini aldı. 1978 yılından beri düzenlenen ve Türkiyede yapı sektörünün dinamiklerinin derlendiği fuarda Bürotimeda, gerek ev-ofis çalışma alanları, gerekse alışılagelmiş çalışma ortamları için sunduğu çözüm odaklı tasarımlarını fuar katılımcılarının beğenisine sundu.Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu fuarla ilgili olarak, Türkiyenin lider ofis mobilyaları üreticisi olarak, ofiste ergonomi, konfor ve şıklık temalarını yansıtan tasarımlarımızı tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Bu yıl 37.'si düzenlenen ve ülkemizde yeşeren yenilikçi fikirlerin filizlendiği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul da, bizim için değerlendirilmesi kaçınılmaz bir fırsattı. Sunduğumuz artılarla yarattığımız farkın, yakın zamanda hedeflediğimiz global sektörel liderliğin itici gücü olacağına inanıyoruz dedi. adresine bildiriniz.
yazar

E-bülten için e-posta bırak