Biesse Türkiye 2023 yılının ilk Inside etkinliğini gerçekleştirdi.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Biesse Türkiye 2023 yılının ilk Inside etkinliğini gerçekleştirdi.

30-03-2023
Biesse Türkiye 2023 yılının ilk Inside etkinliğini gerçekleştirdi.
Biesse Türkiye, 15- 16 Mart tarihlerinde İstanbul Maltepe Showroom’unda 2023 yılının ilk Inside etkinliğini gerçekleştirdi. Biesse’nin uzman ekibi eşliğinde gerçekleştirdiği etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından 50’nin üzerinde ziyaretçi katılım sağladı. Etkinlik süresince fiziken 12, sanal gerçeklik ortamında 4 farklı makine ve 6 yazılım teknolojisi meraklıları ile buluştu.

 

İki gün boyunca yapılan canlı demolar sayesinde Biesse teknolojilerinin iş ortaklarımızın üretim süreçlerini nasıl kolaylaştırabileceğini gösterme fırsatı yakaladık.

2023 yılının devamında da 1500 m2’lik showroomumuzda sektöre yön veren teknolojilerimizi ziyaretçilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. Ayrıca yıl boyunca bize ulaşarak makinelerimizi yakından keşfetmek için demo talebinizi bizlere iletebilir, kampüsümüzü ziyaret etmek üzere randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Biesse Türkiye ve Orta Doğu Bölge Direktörü Yelda  Bostan Inside etkinliğine dair şu detayları paylaştı: " Biesse olarak gelenekselleşen etkinliklerimizden ilki olan Inside, bizler için oldukça verimli geçti. Ekip olarak ziyaretçilerimizi her zamanki gibi en iyi şekilde ağırladık. Bizlerle olan tüm iş ortaklarımıza, misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Yıl boyunca Biesse İstanbul ve Dubai kampüslerimizde gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizde daha nice misafirlerimizi ağırlamak, Biesse teknolojileri sayesinde işlerini nasıl bir adım öteye taşıyabileceklerine dair onlara ilham vermek üzere onları bekliyor olacağız.’’

Biesse Türkiye'nin yeniliklere öncülük eden çözümleri hakkında detaylı bilgi ve daha fazla bilgi için www.biesseturkiye.com.tr adresini ziyaret edebilir veya +90 216 528 58 00 telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Biesse; ahşap, cam, taş, plastik ve kompozit malzemeleri işleme teknolojisinde dünya lideridir. Mobilya, inşaat, gemi yapımı, havacılık endüstrilerinin yanı sıra kapı/pencere çerçeveleri ve bileşenleri üreticileri için makineler, entegre sistemler,yazılımlar tasarlar, üretir ve dağıtımını gerçekleştirir. Şirket, 12 endüstriyel saha, 39 şube, 300 acente ve bayisi ile faaliyet göstermektedir. Müşterileri arasında İtalyan ve uluslararası tasarım alanında prestijli birçok isim yer almaktadır.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak