BIESSE den Sonra CEFLA' da Xylexpo 2014 Fuarına Döndü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

BIESSE den Sonra CEFLA' da Xylexpo 2014 Fuarına Döndü

17-01-2014
BIESSE den Sonra CEFLA' da Xylexpo 2014 Fuarına Döndü
Bir süredir İtalyan Ağaçişleme Makineleri Birliği ACIMALL ve onun düzenlediği uluslararası makina fuarı XYLEXPOda baş gösteren ve 3 önemli firmanın ayrılmasıyla doruğu çıkan çalkantılar artık duruluyor gibi.

Birliğin Milanodaki güçlü etkinliği XYLEXPOyu bir yana bırakarak Riminiki Technodomus fuarını desteklemeye başlayan üç büyük firmadan Biesse ve Ceflanın geri dönüşü sonrasında göjzler şimdi diğer firma olan SCMe çevrildi.

Bu konuda oldukça umutlu gözüken ACIMALL yöneticileri, bu geri dönüş kararlarının iki önemli anlamı olduğu konusunda hemfikirler. Birincisi İtalyan Ağaçişleme Makinaları Endüstrisinin uluslararası pazarlarda rekabet edebilmenin yolunun çekişmeleri bırakıp birlik olmaktan geçtiğini görmeleri, ikincisi ise tüm güçlerini birleştirecekleri tek bir fuarı destekleyerek uluslararası pazarlarda güçlü bir çekim odağı yaratabilecek olmaları.
yazar

E-bülten için e-posta bırak