Avrupa Parke Federasyonu Istanbul'da toplandı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Avrupa Parke Federasyonu Istanbul'da toplandı

08-06-2012
Avrupa Parke Federasyonu Istanbul'da toplandı
Avrupa parke endüstrisinin kalbi şu sıralarda İstanbul'da atıyor. 2012'de 56. yılını kutlamakta olan Avrup Parke İmalatçıları Federasyonu FEP üyeleri, yıllık kongrelerini de içeren 2 günlük bir program için Türkiye'ye geldi.

The Marmara Oteli'nde 7 Mayıs'ta verilen kokteyle, Avrupa parke imalatçılarının yanı sıra, tedarikçi firmalar da davetliydi. Çeşitli ülkelerden gelen yaklaşık 120 civarında FEP üyesi ve aralarında Yayın Grubumuzun da bulunduğu davetliler toplu resim çektirdikten sonra akşam yemeğine geçtiler.FEP 2012 ödüllerinin dağıtıldığı yemekte biraraya gelen sektör temsilcileri, parke endüstrisi ve uluslararası pazarlar konusunda uzun süre sohbet ettiler.

Toplantının ikinci gününde ise, sabah oturumundaki FEP genel kurulunu takiben, çeşitli konuşmacıların sunumlarını gerçekleştirecekleri yoğun bir program var. FEP'in Türkiye'de toplantısına bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde önemli katkıları olan Dendro Parke ve sektörün diğer temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği öğleden sonraki oturumların sonuncusu Türkiye Türk parkesi ve ulusal - uluslararası pazar ilişkilerine ayrıldı. Bu oturumda Odalar Birliği AB ve Dış İlişkiler Yöneticisi Elif Özman, YEM Genel Müdürü Barış Onay ve Şerifoğlu Parke yönetim kurulu üyesi Mhmet Şerifoğlu birer konuşma yapıyorlar.

yazar

E-bülten için e-posta bırak