AVRASYA’NIN HIRDAVAT FUARI 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AVRASYA’NIN HIRDAVAT FUARI 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.

01-05-2022
AVRASYA’NIN HIRDAVAT FUARI 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.
Hardware Eurasia hedefine ulaştı.Reed Tu?yap ve HİSİAD (Hırdavat sanayicileriderneği) işbirliğiyle 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap fuar merkezinde gerçekleşen Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, başarılı bir organizasyonla gerçekleşti. Geleneksel Yapı fuarıyla eş zamanlı ayın yerde yapılan fua, bu haliyle de ortak sektörlerin gücünden yararlanarak fuarlararası işbirliğiyle ziyaretçilere daha geniş bir seçenek sunmuş oldu. örneği oluşturdu.

 Bu yıl Tüyap &Hisiad işbirliğinde ilki gerçekleştirilen Hırdavat fuarı için gerek Hisiad dernek bünyesinde, gerekse de Tüyap f&Reed fuarcılığının uluslararası network bağlantılarıyla gerçekleşen fuar için önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Her iki tarafın bağlantıları ve çözüm ortaklarının da katıldığı kapsamlı çalışmalar fuarın etkili bir şekilde gerçekleşmesini sağladı. 25 yıla yakın bir zamandır Tüyap & Ekin yayın grubu  varolan işbirliği ve Hisiad Fuarlar komitesine başkanlık yapan Sayın Hilmi Uytun ile gerçekleşen görüşmeler içinde Ekin yayın grubu da bu tanıtım çalışmalarına etkin bir şekilde katıldı.

          Fuar öncesi aylarda gerek mobilya dergisinde gerekse de hemen tüm sosyal medya platformlarında yapılan çalışmalar yanında iki ay boyunca etkili maillerle sektör fuar hakkında bilgilendirildi.

 23 Mart 2022 tarihinde Tüyap 12 salonunda açılışını Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı

İsmail Gülle’nin yaptığı, açılışa  Tüyap fuarcılık kurucusu Bülent Ünal, Reed Türkiye Genel Müdürü Ali Muharremoğlu,  Tüyap İcra kurulu üyesi, Hakan Mirgün’de  katıldı. Açılış sonrası grup gazeteciler eşliğinde fuar turu yaparak tüm katılımcılara başarı dileklerinde bulundular.

 Bu yıl ilk kez yapılmasına rağman gerek yurt içinden gerekse de yurtdışından nitelikli bir ziyaretçi tarafından ilgi ile izlendi.  Geçtiğimiz yıl ülkemizde 10,6 milyar dolarlık ihracat rakamına imza atan hırdavat sektörü, 2020’ye göre %34’lük bir artışla başarısını ortaya koydu. Almanya, Irak ve Amerika Birleşik Devletleri hırdavat sektöründe en çok ihracat yapılan ülkeler olarak başı çekti. Sektörün toplam ihracatının %48’i İstanbul’dan gerçekleşti.

Hisiad üyesi çok geniş bir üretim sektörünün yer aldığı fuarda, Elektrikli ve mekanik el aletleri ve aksesuarları, ölçüm ve test aletleri ve ekipmanları, aşındırıcı ürünler, kimyasallar ve yapıştırıcılar, izolasyon ve yalıtım malzemeleri, dekorasyon ve tamirat malzemeleri, hortumlar ve sulama malzemeleri, sıhhi tesisat malzemeleri, alçı, alçıpan ve yardımcı ürünleri, yapı hırdavatları, yük kaldırma ekipmanları, saç levha işleme makinaları ve aksesuarları, kompresör ve havalı aletler gibi tüm sektörler ile bir şekilde ilişkilendirilebilecek malzeme, ekip, ekipman ve makinelerin yer alacağı fuarda hırdavat sektörünün tüm ürün ve hizmetleri bir arada sergilendi.

             Fuar, yeni nesil fuarcılık uygulamalarıyla dijital platformları kullanarak fuar boyunca boyu görüşme imkanı sundu.

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak