Avrasya’nın En Prestijli Mobilya Yan Sanayi Fuarı İNTERMOB 12-15 Eylül 2024’te Kapılarını Açıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Avrasya’nın En Prestijli Mobilya Yan Sanayi Fuarı İNTERMOB 12-15 Eylül 2024’te Kapılarını Açıyor

05-07-2024
Avrasya’nın En Prestijli Mobilya Yan Sanayi Fuarı İNTERMOB 12-15 Eylül 2024’te Kapılarını Açıyor
Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER) iş birliğiyle RX Tüyap tarafından düzenlenen 26. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı İntermob, 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul-Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Mobilya aksesuarları ve iç mekan tasarımı dünyasının Avrasya’daki en prestijli ticaret etkinliği olan İntermob, mobilya yan sanayisine kapsamlı bir ticaret platformu sunmaya hazırlanıyor.

Global Tanıtım Çalışmalarıyla Sektörel Bağlantılar Güçleniyor

İntermob Fuarı, uluslararası çapta iş bağlantılarının kurulmasını ve yerli üreticilerin global pazarda daha fazla pay sahibi olmalarını destekleme misyonuyla ilerliyor. Bu kapsamda, Avrupa'nın önemli mobilya üretim pazarları olan Polonya, Romanya ve İtalya'da yapılan tanıtım çalışmaları ile bu ülkelerdeki mobilya üreticilerine İntermob Fuarı tanıtıldı.

İtalya’da İNTERMOB Rüzgarı: Sektörün Önde Gelen İsimleri Bir Araya Geliyor

Mobilya üretimi ve tasarımı denince akla gelen ilk ülkelerden biri olan İtalya, mobilya üretiminde kullanılan her türlü ürün, aksesuar, ekipman ve malzeme için önemli bir alıcı ülke konumundadır. Türk mobilya yan sanayi için önemli bir ihracat pazarı olan İtalya'da, İntermob Fuarı'nın tanıtım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekim 2023'te İtalya'nın Pordenone şehrinde gerçekleşen SICAM ve 6-7 Haziran 2024 tarihlerinde Bergamo şehrinde düzenlenen Interzum Forum Italy etkinliklerinde, sektörün önde gelen mobilya üreticilerine İntermob tanıtıldı. İtalyan mobilya üreticileri, Türkiye'den mobilya aksesuarı ve yan sanayi ürünleri satın almak amacıyla fuara davet edildi. Ayrıca, İtalya’da mobilya sektöründe faaliyet gösteren dernekler ve yayın organları ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Polonya ve Romanya’da Etkin Tanıtım Faaliyetleri: Sektörün Nabzı Yerinde Tutuluyor

Avrupa'nın önemli mobilya üretim üslerinden biri olan Polonya, yerli mobilya yan sanayi üreticileri için değerli bir ihracat pazarı konumunda. Bu doğrultuda, 14-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen All4Wood Fuarı'nda, Polonya'daki mobilya üreticileri, dernekleri ve yayın organları ile birebir görüşmeler yapıldı ve çok sayıda Polonyalı mobilya üreticisi İntermob Fuarı'na davet edildi.

Romanya ise Avrupa’nın önemli bir mobilya üretim merkezi olup dünya geneline mobilya ürünleri satan bir pazar olarak öne çıkıyor. Mayıs ayında Romanya'da gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleri kapsamında, orta ve büyük ölçekli mobilya üreticileri ile mobilya aksesuar ve yan sanayi distribütörleri ziyaret edilerek 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek İntermob Fuarı'na davet edildi. Tanıtım turu esnasında, Romanya’daki üretici firmaların üretim tesisleri ziyaret edildi.

Cluster Mobilier Transilvan (CMT), Romanya'nın mobilya üretim bölgesi olan Transilvanya'daki yenilikçi mobilya üreticilerini tek çatı altında toplayan bir kümelenme olarak farklı niteliklerdeki mobilya üreticilerini bir araya getiriyor. Bu kapsamda CMT de ziyaret edilerek üyeleri İntermob hakkında bilgilendirildi ve ziyaret için fuara davet edildi.

İntermob Fuarı Biletleri Satışta: Dünyaya Açılan Kapınızı Kaçırmayın

Avrasya bölgesinde faaliyet gösteren firmaların dünyaya açılan kapısı olan İntermob Fuarı, ticari faaliyetlerin dünya çapında sürdürülmesi, yeni pazarlara girilmesi ve global rakiplerle rekabet edilmesinde itici bir güç görevi görüyor. Türk mobilya yan sanayi sektörünün vitrini olarak konumlanan İntermob Fuarı’nı ziyaret etmek ve endüstrinin nabzını tutmak isteyen ziyaretçiler, fuar biletlerine www.intermobistanbul.com adresi üzerinden ulaşabiliyor.

İntermob Fuarı ile ilgili daha fazla bilgi almak ve bilet satın almak için [www.intermobistanbul.com](http://www.intermobistanbul.com) adresini ziyaret edebilirsiniz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak