ANAMAK Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı 2-5 Mayıs tarihlerinde Kayseri’de gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ANAMAK Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı 2-5 Mayıs tarihlerinde Kayseri’de gerçekleşti.

05-07-2024
ANAMAK Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı 2-5 Mayıs tarihlerinde Kayseri’de gerçekleşti.
Kayseri, Anadolu Makine Fuarı sektörle buluştuANAMAK Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarında En Yeni Makineleri ve Teknolojiler sergilendi.Anamak metal ve ahşap işleme teknolojileri fuarı ziyaretçiyle buluştu. 2-5 Mayıs tarihleri arasında kayseri’de gerçekleşen fuarın açılışını sektörün önemli temsilcileri yaptılar.

Kayseri, Anadolu Makine Fuarı sektörle buluştu

ANAMAK Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarında En Yeni Makineleri ve Teknolojiler sergilendi.

Anamak metal ve ahşap işleme teknolojileri fuarı ziyaretçiyle buluştu. 2-5 Mayıs tarihleri arasında kayseri’de gerçekleşen fuarın açılışını sektörün önemli temsilcileri yaptılar.

Türkiye’nin köklü ahşap ve metal işleme makineleri üreticileri, 2-5 Mayıs tarihlerinde Kayseri’de düzenlenen ANAMAK 2024 Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı ile ürünlerini uluslararası alıcıların beğenisine sundular..NOBELExpo Fuarcılık tarafından Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyon, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) ve Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) iş birliği ile gerçekleşti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve KOSGEB tarafından desteklenen fuar, 20.000 m² alanda gerçekleşti ve 80’in üzerinde üreticinin 400’den fazla yeni teknoloji ürünü makineleri görücüye çıktı.

 
 

Alım Heyetleri kapsamında yurtdışından gelen profesyonel alıcılarla birebir görüşme imkânı sağlayan Nobel ANAMAK Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, 16-19 Nisan 2025 tarihlerinde Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi'nde 2.si gerçekleşecek.

Nobel Expo Fuar Organizasyonu tarafından düzenlenen Nobel ANAMAK Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, ahşap ve metal işleme makineleri, teknolojileri ve mobilya yan sanayilerinin en önemli buluşma noktası olma özelliğini taşıyor. Fuar, mobilya ve çelik kapı sektörlerinde son teknoloji makineler ile en çok talep edilen ürünleri bir araya getiriyor.

Katılımcı Profili

  • Ağaç İşleme Makine ve Ekipman Firmaları
  • Yüzey İşlem Makine ve Ekipman Firmaları
  • Ormancılık, Kereste ve Kereste Ürünleri Makina Firmaları
  • Endüstriyel ve Sektörel Yazılım Firmaları
  • Konveyör, Taşıma, Depolama Ekipmanları Firmaları
  • Kesici Takımlar, Takım Tutucular ve Diğer Ekipmanlar
  • Alüminyum Üretim ve İşleme Makineleri Üreticileri
  • Toz Toplama, Havalandırma ve Filtre Sistemleri
  • Paketlemede Kullanılan Makine ve Ekipman Firmaları
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak