ALLWOOD 2023 Sırbistan Belgrad fuarı’nda mobilya ve Furniturk dergilerimizi dağıttık.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ALLWOOD 2023 Sırbistan Belgrad fuarı’nda mobilya ve Furniturk dergilerimizi dağıttık.

12-03-2023
ALLWOOD 2023 Sırbistan Belgrad fuarı’nda mobilya ve Furniturk dergilerimizi dağıttık.
8-11 Mart 2023 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta gerçekleşen ve yüzlerce Türk firmasının katıldığı AllWood 2023 Mobilya işleme makineleri ve yan sanayi fuarı başarılı geçti.

Balkanların önemli fuarlarından olan Belgrad fuarı uzun bir aradan sonra Türk firmalarının  ağaç işleme makineleri firmalarıyla ve mobilya yan sanayi gibi geniş bir üretici gurubuyla katılım sağladığı fuar, Tüyap’ın profesyonel organizasyonu da buna eklenince  hemen tüm balkanlarda etkisini hissettirdi. Sırp yayıncılar Radio Televizija Krusevac ve Studio B RTV' fuarı gerek açılışında gerekse gün içinde tanıtım yaparak etkili bir tanıtım yaptı. Fuarın açılışına üst düzey Sırbistan yetkilileri katılarak Tüyap YK başkanı Sn Bülent Ünalı tebrik ettiler. Romanya'da profesyonel basının tüm kanallarında mobilya üretimi ve ahşap işçiliği odaklı tanıtılan Belgrad'daki fuarlar ikilisi şimdi meyvesini verdi ve pek çok balkan ülkesinden gerek heyetler düzeyinde, gerekse de bireysel ziyaretlerle fuar önceki yıllara göre daha bir hareketli ve etkili oldu. Bu fuarda önemli bir nokta ise elliye yakın üyesiyle bir bakıma fuarda gövde gösterisi yapan Türk ağaç işleme makineleri sektörünün  en büyük organize derneği olan AİMSAD ’ın fuarın önemli bir partneri olmasıydı. Aimsad üyelerinin büyük bir kısmını bu fuar getirdi ve fuarın daha etkili geçmesini sağladı . Bir diğer partner ise Türk aksesuar sektörünün yüzde doksanına yakınını temsil eden Maksder’in katılımıydı. Bir bakıma Tüyapın tüm çözüm ortakları bu fuardaydı. Buna basın partneri olan Ekin yayın grubu, Mobilya dergisi ve Furnitürk dergileriyle katılım sağladı ve fuarda gerek katılımcı firmalara gerekse de ziyaretçilere fuar boyunca dergieri ücretsiz dağıtarak fuara gelemeyen Türk firmalarını da bir şekilde tanıtmış oldu. Bizler de bu konudaki değerli işbirliğinden  Dergilerimizin fuara ulaşmasında ve dağıtımına verdikleri destekten dolayıR Reed&Tüyap yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak