Alfemo, Körfeze Dubaiden açılıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Alfemo, Körfeze Dubaiden açılıyor

27-11-2013
Alfemo, Körfeze Dubaiden açılıyor
Konsept mağazacılık anlayışını yurtdışında birçok ülkeye taşıyan Alfemo, dünyanın önde gelen şehirleri arasında yer alan Dubaide ilk mağazasını hizmete açtı.

Alfemo, planlı ve istikrarlı büyüme stratejisi doğrultusunda bölgede bir yıl içinde beş mağaza açmayı hedefliyor. Dubainin mobilya ticareti açısından bölgede stratejik bir konumda yer aldığına dikkat çeken Alfemo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Davulcuoğlu, Sadece Birleşik Arap Emirlikleri değil, Afrika, Hindistan, Yemen ve Ummanı da kapsayan geniş bir hinterlanttan bölgeye mobilya satın almaya gelen yoğun bir ziyaretçi trafiği var. Dubaideki ilk mağazamızı açarak, bölge halkını Avrupa standartlarında üretimini gerçekleştirdiğimiz, özgün tasarıma sahip, kaliteli ve modern ürünlerimizle tanıştırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hedefimiz bölgede bir yıl içinde beş mağaza daha açmak diye konuştu.

2014te tanıtım yapılacak

Dubaiye yönelik çalışmaların konsept mağazalarını açmakla sınırlı olmadığını söyleyen Davulcuoğlu, 2014 yılında Dubaide yapılacak reklam çalışmalarına ilişkin bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşma ile markamızın tanıtımını yıl boyunca Dubainin en büyük AVMsi Dubai Mall ve Emirates Mall outdoor reklam alanlarında gerçekleştireceğiz. Bunlara paralel olarak reklamlarımız bölgenin en önemli gazete, dergi ve radyolarında yer alacak dedi. Torbalıda 60 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 200 bin metrekare alan üzerinde kurulu tesislerinde üretim yaptıklarını belirten Davulcuoğlu, şöyle devam etti:

60ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. İhracat miktarımız yanında pazar yelpazemizi de sürekli geliştiriyoruz. Ürün gamımıza da yeni ürünler ekliyoruz. Bunlardan biri elektronik mobilya anlayışını geliştiren Escuda serisi. Bu yeni tarzda lüks ve estetiği bir arada sunuyoruz. Gelişen teknolojinin hayatımıza kattığı yeni hobilerle beraber yatak odaları da sadece dinlenme alanı olmaktan çıkıp, TV izlemek, oyun oynamak ya da müzik dinlemek için vakit geçirilen; yaşayan mekanlara dönüştü. Ancak öte yandan, sayıları giderek artan elektronik eşyalar, evlerimizde hem yer sıkıntısı ve görüntü kirliliği yaratıyor. Escuda serisi ile yatak odaları ve yemek odaları ile lüks, estetik ve konforu bir arada sunuyoruz.

Davulcuoğlu, tüketicilerin artık mobilyada konfor, tasarım ve fonksiyonel kullanım özelliklerine önem verdiğini ve evinde mobilyayı dekorasyonun önemli bir parçası olarak gördüğünü belirterek, Mobilya seçerken rahatlık sağlaması, fonksiyonel olması kadar renk ve tasarım açısından da cezbetmesi bekleniyor. Teknolojinin sunduğu imkanla artık diğer sektörlerde olduğu gibi mobilyada da günün trendleri çok daha yakından takip ediliyor. İtalyanın ve Avrupadaki başka üretici ülkelerin tasarıma verdiği önemi artık Türkiye mobilya üreticileri de veriyor diye konuştu. Mobilya sektöründeki bu yeni dinamiği yakından takip eden ve Türkiyedeki öncü uygulayıcılarından olan Alfemonun, bu sayede hızlı bir büyüme ivmesi yakaladığını kaydeden Davulcuoğlu, Alfemo, 15 yıllık bir marka olmasına rağmen mobilyada takip eden değil takip edilen olmayı yeğledi. Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi yurtdışında da konsept mağazacılığı geliştiriyor. Irak başta olmak üzere İran, Suriye, Almanya, Belçikada başlayan konsept mağaza yatırımları başka ülkelere de yayarak ürünlerimizi tüketicilere ulaştırıyoruz dedi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak