ALBATURdan Yeni Bir Ürün : 8200 SFT SÜRGÜ SİSTEMİ

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ALBATURdan Yeni Bir Ürün : 8200 SFT SÜRGÜ SİSTEMİ

13-01-2016
ALBATURdan Yeni Bir Ürün : 8200 SFT SÜRGÜ SİSTEMİ
Kuruluşundan 1994 yılına kadar geçen dönemde düzenli ve istikrarlı bir gelişim gösteren ALBATUR, 2003 yılında faaliyet alanına Sürgü Sistemleri ve mobilya ekipmanlarını da dahil ederek sektörü yeni ve akıllı çözümlerle tanıştırmış ve çok kısa sürede markasını ön plana çıkartmıştır.
Halen Bursa / Çalı Sanayi Bölgesinde 4.600 m2 lik kapalı alana sahip modern üretim tesislerinde faaliyetlerini devam ettiren ALBATUR , bünyesindeki eğitimli genç ve dinamik kadrosuyla üretmiş olduğu tüm ürünlerin tasarımından başlayarak kalıplarının üretimine , prototip numunesınden müşterilerine teslimine kadar tüm proseslerini kendi bünyesinde aynı hassasiyet ve özveriyle gerçekleştirmektedir.

Sektörü sürekli olarak yeniliklerle tanıştıran firma, son olarak 8200 SFT sürgü sistemini piyasaya sürdü. 8değişik kapı kalınnlıklarına uygun olan 8200 SFT sayesinde raydan çıkma problemleri sone ermiştir. Tüm yönlerde kullanılabilen 8 adet soft closera sahip olan 8200 SFT ayno zamanda height adjustmenta da sahip olup, 100 kg kapasiteye sahiptir.

Hemen tüm modüler mobilya sistemlerinde kullanılabilen bu ürünün kurulumunun da oldukça kolay olduğunu belirten firma yetkilileri, ilk günkü heyecana sahip bir motivasyon ile çalışmalarını sürdürdüklerini ve ALBATUR firması isimlerine yaraşır bir biçimde ürettikleri kaliteli ürünleriyle sektöre hizmet vermeye devam edeceklerini belirtiyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak