ALBATUR , Yenilikçi Tasarımları ile Bu Yıl da INTERMOB Fuarında Müşterileri ile Buluşacak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ALBATUR , Yenilikçi Tasarımları ile Bu Yıl da INTERMOB Fuarında Müşterileri ile Buluşacak

07-07-2014
ALBATUR , Yenilikçi Tasarımları ile Bu Yıl da INTERMOB Fuarında Müşterileri ile Buluşacak
Halen Bursa / Çalı Sanayi Bölgesinde 4.600 m2 lik kapalı alana sahip modern üretim tesislerinde sürgü sistemleri ve mobilya ekipmanları sektöründe faaliyetlerini devam ettiren ALBATUR Firmasının sahibi Kadir Batur Teoman dergimize aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.
Mobilya Yan Sanayi Sektörüne girdiğimiz günler de, bu sektöre farklı ürünler ve tasarımlar sunmayı , alanında öncü markalar arasında olmayı hedeflemiştik. Bu hedefimizde çok yol kat ettiğimizi düşünüyoruz. Bugün ise hedeflerimizi geliştirerek, kendimizi yenileyerek, yaşadığımız bu güzel ülkeye nasıl faydalı oluruz, katma değerimizi bu ülke için nasıl arttırırız bunun peşindeyiz..Geçtiğimiz 10 yılda ülkemizle beraber sektörümüzde gelişti ve ilerledi.. Bugün mobilya aksesuar sektörümüz , bölgemizde referans alınan ülkeler arasında yer almaktadır. Albatur olarak bizlerde bu referansa katkı vermenin mutluluğu içerisindeyiz.Albatur yenilikçi tasarımlarıyla yeni yatırımlarına devam etmektedir. Ar-ge çalışmaları firmamızın bütçesi içerisinde önemli bir yer tutmaktadır. Yeni ürünlerimizle her yıl olduğu gibi bu yılda İstanbul İntermob fuarında değerli dost ve müşterilerimizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.Bu vesile ile tüm dost ve müşterilerimize saygı ve hürmetlerimizi sunuyor ,Mübarek Ramazan Ayı nın Ülkemize ve Tüm dünyaya hayırlar getirmesini Allah tan diliyorum.
yazar

E-bülten için e-posta bırak