AGT, Antalyada Bayileri İle Bir Araya Geldi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AGT, Antalyada Bayileri İle Bir Araya Geldi

12-01-2016
AGT, Antalyada Bayileri İle Bir Araya Geldi
AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya ? Belek Sueno Deluxe Otel?de gerçekleştirdi. Bu yıl ?Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz? teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

AGT bu yılki bayi buluşmasını 18-20 Aralık tarihleri arasında Antalya Belek Sueno Deluxe Otelde gerçekleştirdi. Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz teması kapsamında gerçekleşen AGT 2016 buluşmasına yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 500e yakın bayi, AGT Yönetim Kurulu Üyeleri, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, üst düzey yöneticiler ve AGT çalışanları katıldı.

Toplantının birinci gününde AGTnin Antalyadaki fabrikasına ziyaret düzenlendi. Bayiler fabrikada kokteylin ardından üretim hatlarını gezme fırsatı buldu. Buluşmanın Sueno Deluxte gerçekleşen ikinci gününde ünlü sunucu Metin Ucanın möderatörlüğünde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AGT Satış Pazarlama Grup Başkanı Şirzat Subaşı sektör ve AGTdeki son gelişmeleri bayilerine aktardı. Subaşı; AGTyi farklı kılan, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında sizler gibi saygın ve seçkin bayilere sahip olmamızdır. AGT olarak şirketimizin Türkiyedeki güçlü konumunu, uluslararasına taşımanın ve bu alanda da güçlü bir markaya sahip olmasının bilinci ve sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Bunuda sizlerden aldığımız güçle başarıyoruz dedi. Şubaşı sözlerine söyle devam etti; Her yıl olduğu bu yıl da hedefimiz yeni bayiler açmak yerine bulunduğu bölgenin potansiyelini karşılayacak optimum sayıda mutlu bayiler yaratmak olacaktır. Bu da AGT olarak bizim gelecekte iş yapma felsefemiz ve hedefimiz olacaktır dedi.

Sunumların ardından, AGT Türkiye Satış Direktörü Ahmet Çetinkayanın möderatörlüğünde gerçekleşen Bayilerimizi Dinliyoruz söyleşisinde, AGT bayileri öneri ve isteklerini dile getirme fırsatı buldu.Söyleşinin ardından Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş Türk Kültüründe Yönetmek adlı bayilerin gelişimlerine ve motivasyonlarına yönelik bir seminer gerçekleştiridi.Etkinlik kapsamında Türkiye ve yurtdışında başarılı bayiler ödüllendirildi. Törenin ardından katılımcılar Erkan Güleryüz ve orkestrası eşliğinde gerçekleşen gala yemeğinde keyifli vakit geçirdiler.
yazar

E-bülten için e-posta bırak