AğaçAhşap İşleme Sektörünün Bileşenleri SENEXPO İle WOODPRO Afrika 2014 Fuarı'nda Buluşuyor!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AğaçAhşap İşleme Sektörünün Bileşenleri SENEXPO İle WOODPRO Afrika 2014 Fuarı'nda Buluşuyor!

07-07-2014
AğaçAhşap İşleme Sektörünün Bileşenleri SENEXPO İle WOODPRO Afrika 2014 Fuarı'nda Buluşuyor!
İki yılda bir yapılan, Woodpro Africa ? Uluslararası Mobilya Endüstrisi , Ağaç İşleme Makineleri ve Yardımcı Donanımları Fuarı, 20 ? 23 Ağustos 2014 tarihleri arasında Güney Afrika?nın Johannesburg kentinde Expo Centre Fuar Merkezi?nde Senexpo Uluslararası Fuarcılık organizatörlüğünde gerçekleştirilecek.
Ağaç,kereste,ahşap işleme makineleri, her türlü yardımcı ekipman, son işlem malzemeleri, gereçleri, donanım ve yedek parçaları, mobilya imalat araç ve gereçleri gibi ormancılıktan mamul ürünlere kadar ağaç işleme sektöründe kullanılan her türlü makine, donanım ve hizmet araçlarını bir araya getirecek fuar, en son trendlerin sergilendiği önemli bir platform hizmeti görmektedir..Fuarda sergilenecek ürünler arasında doğal malzemeler (ağaç-kereste, kaplama-cila, parke), iç dizayn malzemeleri, kabin, mutfak, ofis ve modüler mobilya için yarı mamul ürünler, dekoratif kaplamalar-kağıtlar, laminantlar, paneller, mineral malzemeler, yapıştırıcılar,montaj, kilit, aydınlatma sistemleri,Gömme mobilya ürünleri, mobilya makineleri, döşeme malzemeleri- aksesuarları, mobilya endüstrisi, ağaç işleme makinaları, kapılar, pencereler bulunmaktadır.Güney Afrika Cumhuriyetinde Yapı Sektöründeki Açık, Ciddi Bir Yatırım Potansiyeli Sağlıyor !Modern altyapısı, zengin doğal kaynakları ve güçlü finans sektörü ile Afrika kıtasının en gelişmiş ülkelerinden biri olan 49 milyon nüfuslu Güney Afrika Cumhuriyeti aynı zamanda Afrika ülkelerine ihracat ve yatırım açısından önemli bir giriş kapısı olma niteliğindedir. Güney Afrika Cumhuriyetinde nüfusun önemli bölümünün kötü koşullarda yaşaması nedeniyle, hükümet yoksullukla mücadele programı kapsamında insanları, sağlıklı konutlara yerleştirme politikası izlemektedir. Bu sebeple, gerek yapı sektöründe gerekse mobilya sektöründe önemli bir talep açığı doğmakta ve giderek büyümektedir. Sektöre yönelik üretim ve ticaret yapan yatırımcılar için ciddi bir gelişim potansiyeli olmaktadır.Güney Afrika, dünya ekonomisinde orta gelir düzeyinde ülkeler arasında sayılan, işsizlik, yoksulluk ve gelir dağılımı eşitsizliği gibi problemlerle mücadele etmekle birlikte sahip olduğu altın, elmas, tungsten, platin ve petrol gibi zengin doğal kaynakları ve endüstrileri sayesinde büyük bir gelişme potansiyeli taşımaktadır.2009 yılında küresel finans krizinden etkilenmekle birlikte bugün dünyada hızla yükselen ve umut vaat eden ekonomileri arasında ön sıralarda yer alan ülkelerden birdir. Satın alma paritesine göre 578.6 milyar dolarlık (2012 tahmini) milli geliriyle Afrikanın en büyük ekonomisine sahip olan Güney Afrikada kişi başına düşen milli gelir 11.300 dolardır.Güney Afrikada yasalar, finansal, ticari ve sınai standartlar ve uygulamalar Kuzey Amerika ve Avrupadaki ülkelerle benzerlik taşımaktadır. Modern ve güçlü bir ulaşım ve iletişim altyapısına, bankacılık ve finans sektörüne sahip olan Güney Afrika ekonominin organizasyon düzeyi son derece gelişmiş durumdadır. İmalatçılar, ihtisas firmaları, ihracatçı ve ithalatçılar, toptancı ve perakendeciler, büyük zincir mağazalar, acenteler, vs mevcuttur. İthal mallarının ülkeye girişinden nihai tüketiciye ulaşmasına kadar uzanan zincirin halkaları her ülkede olduğu gibi sektöre ve ürüne göre değişmektedir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak