AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ ve INTERMOB FUARLARI, AHŞAP VE MOBİLYA SEKTÖRLERİYLE 29. KEZ GERÇEKLEŞECEK BULUŞMA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ ve INTERMOB FUARLARI, AHŞAP VE MOBİLYA SEKTÖRLERİYLE 29. KEZ GERÇEKLEŞECEK BULUŞMA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

13-01-2016
AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ ve INTERMOB FUARLARI, AHŞAP VE MOBİLYA SEKTÖRLERİYLE 29. KEZ GERÇEKLEŞECEK BULUŞMA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!
2015 yılında 29 ülkeden 861 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 120.000 m2, 14 salonda başarı ile gerçekleşen, ahşap ve mobilya endüstrilerinin Avrasya?daki en büyük ticari platformu, 29?uncu Ağaç İşleme Makinesi - Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve 19?uncu İntermob ?Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarları, 22-26 Ekim 2016 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul?da gerçekleşecek.
111 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçiler

Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları 28. Yılında toplam 111 ülkeden, 65.828 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı ve uluslararası platformdaki önemini bir kez daha ispatladı. 2014 rakamlarına ciddi bir artış ekleyen fuarlar, 2016 yılı de için ziyaretçi ülke sayısı ve niteliğini daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

27 Ülkeden Alım Heyetleri

Sektörde yeni pazar fırsatları yaratmak için pazarlama ağını genişleten Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları, geçtiğimiz sene ABD, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Gürcistan, Hırvatistan, İran, Kazakistan, Kosova, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Makedonya, Mısır, Moldova, Romanya, Rusya, Sırbistan, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan, İtalya, Sudan, Kırgızistan ve Slovenya olmak üzere 27 ülkeden, Reed Tüyap davetlisi olarak gelen alım heyetlerini katılımcılarıyla buluşturmuştur. Uluslararası arenada bağlantılarını geliştirip, tüketici taleplerini karşılamak için yaratıcı fırsatlar arayan katılımcılarımız,bu uluslararası profesyonel ziyaretçi akınından memnuniyetlerini dile getirdiler. 2016 fuarımız için hedeflerimiz de alım heyeti ülkelerimizi katılımcılarımızın hedefi doğrultusunda genişletip, her geçen yıl memnuniyeti daha da arttırmaktır.

Makineden, aksesuara, kimyasallardan, yarı bitmiş ürünlere geniş ürün yelpazeleri ile mobilya sektörünün tedarik zincirini büyük ölçüde kapsayan, küçükten büyüğe tüm mobilya üreticilerinin yeni ürünleri ve teknolojileri görmek, yeni tedarikçiler bulmak ve alım yapmak için beklediği Ağaç İşleme Makineleri ve İntermob fuarları, Reed Tüyap Fuarcılığın desteğiyle, Türkiyenin 49 şehrinden, 95 ticaret odası, 6.000in üzerinde marangoz ve mobilya üreticisini ağırladı.

Avrasyanın En Büyük Tedarik Fuarlarının 29. Geleneksel Buluşması için Hazırlıklar BaşladıAğaç işleme makineleri, mobilya aksesuarları, orman ürünleri ve ahşap teknolojisi sektörlerinin Avrasyadaki en büyük uluslararası buluşması Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob fuarları, 2016 yılında da katılımcı firmalarına yeni pazarlara erişim imkanı ve özel işbirliği olanakları sunuyor. Reed Grubunun uluslararası arenadaki uzmanlığı ve Tüyapın bölgedeki gücü ve deneyimiyle katılımcı ve ziyaretçilerine çok farklı fırsatlar sunan fuarlar, onların yeni pazarlarda etkili roller almalarına imkân sağlayacaktır.

Reed Tüyap işbirliğiyle uluslararası gücünü daha da arttıran fuarlar, yurtdışı tanıtım çalışmaları, alım heyeti organizasyonları ve uluslararası ziyaretçi çekimini arttırmak için yurtdışında gerçekleşen önemli sektörel fuarlara katılım çalışmalarına başladı. İlk duraklarımız Rusyada gerçekleşen Woodex Moscow ve Mebel expo fuarıydı. Türkiye ve hedef ülkelerdeki basılı ve sanal medyada yer alan ilan ve haber çalışmalarının yanı sıra, düzenlenen yurtiçi ve yurtdışı roadshow faaliyetleri ile de hedef kitleyle fuar hakkında gerekli tanıtım çalışmaları aralıksız sürdürülmeye devam ediyor.

ProMatt ile çığır açan yenilikler

Azim ve kararlılıkla Avrasyanın en büyük ahşap ve mobilya yan sanayi tedarik platformu olan Ağaç İşleme ve İntermob fuarları, yine yeniliklerle geliyor. ProMatt, yatak imalatı yan sanayi, ekipman hammadde ve makineleri özel bölümü bu yıl ziyaretçilerimizle buluşacak. Sektörün geleceğini şekillendirecek trendlerin görücüye çıktığı platformu oluşturmak, ziyaretçiler için tüm inovatif ürün ve hizmetlerin görülüp deneyimleneceği merkez olmak ve yüksek ürün ve katılımcı çeşitliliğine ulaşarak, ziyaretçilerin fuarı görerek sektöre genel bakış kazanabilmesini sağlamak amacıyla açılan özel bölüm sayesinde yatak imalatı için gerekli her şey tek çatı altında bir arada olacak.

2016 için hedefler

Sektörün Avrasya ve Türkiyedeki en önemli ticari platformu olan fuarlarımızda Promatt ile daha da artan ürün ve hizmet çeşitliliği ile bu yıl da ziyaretçimiz olacak mobilya, dekorasyon, makine ve kimya sanayicilerinin yanı sıra mimarlar, iç mimarlar, endüstri tasarımcıları, kamu tüketiminden sorumlu satın almacılar; otel, hastane gibi projeli işler icra eden inşaat müteahhitleri ihtiyaçlarını tüm alternatifleri ile karşılama imkanına kavuşacaklar.Uluslararası niteliğiyle ahşap ve orman ürünleri sektörünün her yıl buluşma noktası olan fuarlar, yeni yatırımlara yön verirken, farklı pazarlara erişim kanalları açarak, sektörün büyüme hamlesine hız vermeye devam edecektir.

22-26 Ekim 2016da gerçekleşecek 29uncu Ağaç İşleme Makinesi - Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve 19uncu İntermob Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarlarında başarılı performansını daha da yukarıya taşıyacaktır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak