Afrikayı Hedefleyen İhracatçılar Bu Kez Burkina Fasoya Gidiyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Afrikayı Hedefleyen İhracatçılar Bu Kez Burkina Fasoya Gidiyor

26-12-2013
Afrikayı Hedefleyen İhracatçılar Bu Kez Burkina Fasoya Gidiyor
26-28 Şubat 2014 tarihlerinde, Burkina Fasonun Vagadugu şehrinde Africallia 2014 adlı bir ticaret etkinliği düzenleniyor. Dünyanın çeşitli yerinden 400den fazla firmanın katılımıyla 5.000den fazla ikili iş görüşmesinin hedeflendiği Africallia 2014 Batı Afrika İkili İş Görüşmeleri Forumunda bir de Türk heyeti bulunacak.

Türk özel sektörünün ve Türk firmalarının yurt dışı pazarlara açılması amacıyla yaptığı çalışmalar çerçevesinde, bu organizasyonu İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) bir iştiraki olan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi AŞ yürütüyor.

2 gün boyunca firmaların, organizasyona katılan diğer firmalar ile önceden ayarlanmış yüz yüze ikili görüşmelerde bulunacağı, katılan diğer kuruluşlar ve firmalarla networking ve görüşme imkanı bulunacağı uluslararası bir organizasyon olup, delegasyonuna katılmak isteyen işletmelerin İDTMye başvurmaları gerekiyor. Bilgi için ayrıca http://home.africallia.com/en/ web sitesi de ziyaret edilebilir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak