8. ADANA MOBİLYA DEKORASYON FUARI, 24-28 Eylül 2014 Tarihleri Arasında

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

8. ADANA MOBİLYA DEKORASYON FUARI, 24-28 Eylül 2014 Tarihleri Arasında

24-09-2014
8. ADANA MOBİLYA DEKORASYON FUARI, 24-28 Eylül 2014 Tarihleri Arasında
Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilyacılar Sitesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Valiliğinin destekleri ile hazırlanan ADANA MOBİLYA DEKORASYON FUARI 2014 (Adana 8. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı) 24 - 28 Eylül 2014 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi?nde gerçekleştirilecektir.
Ersözlü: Adana Klasik Mobilya İskeleti Üretiminde Türkiyenin Lideri

Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı 2013 yılında, 65 firmanın katılımı ile düzenlenmiş, 213ü yabancı 42.635 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Genel mobilya üretiminin %10unu tek başına karşılayan ve klasik mobilya iskeleti üretiminde Türkiye'nin lideri Adanada düzenlenecek fuar, özellikle klasik mobilya konusunda ülkemizin ve bölgesinin tek fuarı olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Her geçen yıl daha büyük kitlelere ulaşan fuar, sektörde bölgenin de beklenen etkinliği haline gelmiştir.

Mobilya konusunda bölgenin en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının katılacağı Adana Mobilya Dekorasyon 2014 Fuarı, sektörde bölgenin gücünü, ülkemize ve tüm dünyaya gösterecek olması açısından önemini daha da arttırmaktadır. Adana başta olmak üzere Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniyeden 100'e yakın firmanın katılımı ile hazırlanması planlanan fuarda, klasik mobilya ile birlikte, ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, bebe, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler ve büro mobilyaları sergilenecektir.

Fuarda, katılımcı firmalarımız birbirinden şık stantlarda son tasarımlarını sergileyecek olup, sekizinci kez düzenlenecek olan Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, tüm bölgede aranılan, takip edilen bir marka haline gelmiştir.

Ersözlü: Yurt içi ve Yurt dışından 50 bin ziyaretçi hedefliyoruz.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından bu yıl Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniyeden katılımcı firmalarımızın desteklendiği, geçtiğimiz yıl 42.635 kişinin ziyaret ettiği fuarda, yurt içi ve yurt dışında sürdürülen yoğun tanıtım ve pazarlama faaliyetleri sonucunda bu yıl 50.000 kişiye ev sahipliği yapmayı hedeflemekteyiz.

KOSGEB tarafından katılımcıların desteklendiği Adana Mobilya - Dekorasyon Fuarı 2014de her tür avangard, modern ve klasik oturma takımları, yatak ve yemekodası takımları, klasik mobilya iskeletleri, dekorasyon ürünleri, büro mobilyaları, duvar kağıtları v edekorasyon malzemeleri, ev aksesuarları, sehpa takımları, dresuar, dekoratif mobilyalar, kapı, amerikan kapı,, mutfak mobilyası, oturma köşe grupları, masa takımları, PVC kapak üretimi, dekoratif malzemer, resim çerçeveleri, sandalye çeşitleri, yatakodası takımları, sünger, yatak ve bazalar sergilenecektir. Fuar, 10.00 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak