47. CIFF Guangzhou 2021’de olağanüstü bir başarı!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

47. CIFF Guangzhou 2021’de olağanüstü bir başarı!

10-05-2021
47. CIFF Guangzhou 2021’de olağanüstü bir başarı!
Bu yıl gerçekleşen CIFF Guangzhou fuarı geçen yıla göre % 20,17 fazla ziyaretçiyle gerçekleşti. Bu da 2019’a kıyasla, pandemiden önceki iki aşamadan fazla bir oran. Bu kadar zor zamanlarda bu büyüklükte bir artışı hayal etmek gerçekten zordu, bu diğer şeylerin yanı sıra, fuarda sınırlı sayıda yabancı ziyaretçi ile de sonuçlandı.

Bu yıl 47.’si gerçekleştirilen Ciff fuarı küresel düzeyde yaşadığımız pandemi sürecinde gerçekleşen en büyük mobilya ve yan sanayi fuarı. Covid şartlarında gerçekleşmesine rağmen binlerce katılımcı, gergüne denk gelen onlarca konferans hibrid etkinlikler, zoom toplantıları online etkinliklerle kendini yenileyen bir etkinlik oldu. Katılımcı ve ziyaretçilerin pandemi kurallarına uyarak gerçekleşen fuar geleneksel başarısını bu yıl da sürdürdü.

 

 CIFF tarafından endüstri profesyonellerine ilham vermek ve. buluşma, iletişim ve paylaşım anları, somut bir gerçekliğe gönüştü.  Fuar hem Çin iç pazarını hem de küreselini sürdürmeyi amaçlayan stop 'iş platformu ticaret, CIFF Guangzhou 2021'in inanılmaz başarısının temelinde yer alıyor. Rakamlar da bu başarıyı kanıtlar gibi .

       Bu yıl gerçekleşen CIFF Guangzhou fuarı geçen yıla göre % 20,17 fazla ziyaretçiyle gerçekleşti. Bu da 2019'a kıyasla, pandemiden önceki iki aşamadan fazla bir oran. Bu kadar zor zamanlarda bu büyüklükte bir artışı hayal etmek gerçekten zordu, bu diğer şeylerin yanı sıra, fuarda sınırlı sayıda yabancı ziyaretçi ile de sonuçlandı.

Toplamda 8 günün ardından (4'ü birinci aşama için 4'ü ikinci aşama için 4'ü) 31 Mart'ta sona eren 47. CIFF Guangzhou, 750.000 metrekarelik fuar alanında yaklaşık 4.000 katılımcı arasında bölünmüş ve 357.809 nitelikli ticari ziyaretçiyi cezbetmiştir.

 Devasa, yenilikçi, ilerici ve fütüristik bir etkinlik olan Ciff, tüm mobilya sektörünü tek bir çatı altında toplayan dünyadaki tek etkinlik, Çin iç pazarı ile uluslararası pazarlar arasında güçlü bir sinerji yaratabilen ve fuardaki hem etkinlikleri hem de iş eşleştirmesini çevrimiçi CIFF Cloud platformundaki etkinliklerle entegre edebilen bir etkinlik (yaklaşık 7,6 milyon görüntüleme elde etti) ve CIFF mini APP (2,36 milyon oturum açma kaydı), katılımcılarla ziyaretçiler arasındaki işbirliğini daha karlı hale getirme hedefini sürdürürken, aynı zamanda şu anda CIFF'e katılamayan yabancı alıcılara özel önem veriyor. .

Çin Ulusal Mobilya Birliği başkanı Bay Xu Xiangnan'ın belirttiği gibi, 47. CIFF Guangzhou 2021, tüm endüstriyel zincirin koordineli gelişimini aktif olarak destekledi ve   sektördeki şirketlerin evrimine güçlü bir ivme kazandırdı. -pandemik dönem. International Business Daily (Çin Ticaret Bakanlığı'nın resmi basını) tarafından belirtildiği gibi bu, kalite, hizmet ve sonuçların sürekli iyileştirilmesi sayesinde sektöre olan güveni artırdı.

 Koridorlar her zamankinden daha kalabalık, stantların girişlerindeki kuyruklar ve dolu konferanslar, CIFF Guangzhou'nun son fuarını  karakterize ediyor, şüphesiz sektörün ana markaları tarafından önerilen yenilikçi fikirler ve ürün tasarımıyla ziyaretçileri heyecanlandırdı. yeni talepler ve yeni pazarlar. CIFF tarafından ünlü tasarımcılar, pazar uzmanları, tasarım markaları, medya, ticaret birlikleri ve üniversitelerle işbirliği içinde düzenlenen 20 tasarım sergisinin ve 100'ün üzerinde konferansın üst düzey içeriği, Çin ürünlerinin niteliksel büyümesine tanıklık eden değerli ilham kaynakları olmuştur. Bu durum küresel ölçekte giderek daha fazla takdir edilmektedir.

 Biraz iyimserlik bulmanın gerçekten zor olduğu bir dönemde, CIFF Guangzhou 2021, normalliğe hızlı bir dönüş için yalnızca daha fazla güven ve umut getirebilecek olağanüstü bir başarı yaşadı. 18-21 Mart 2021 tarihleri arasındaki ilk aşamada, hem iç hem de dış mekanlar için mobilya ve dekor da dahil olmak üzere, ev yaşamı dünyasına dikkat çekildi.

 Ev Mobilyaları, erişilebilir tasarım ve kalite, doğal malzemelerin kullanımını içeren sürdürülebilirlik kavramları ve stillerin büyüleyici bir birleşimi ile karakterize edilen, giderek daha çok işlevli ve akıcı alanlar olarak tasarlanan ev ortamlarının özelleştirilmesi için orijinal çözümler sundu.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak