36. Yapı Fuarı Turkeybuild 2012’de Dergilerimizi Dağıttık

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

36. Yapı Fuarı Turkeybuild 2012’de Dergilerimizi Dağıttık

31-07-2012
36. Yapı Fuarı Turkeybuild 2012’de Dergilerimizi Dağıttık
YEM tarafından 2-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 35. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul fuarında, kurucusu olduğumuz Türkiye Sektörel Yayıncılar derneği SEYAD’ın standında Mobilya Dekorasyon ve Furniturk dergilerini yapı dünyası ile buluşturduk.
Açık kaldığı 5 gün boyunca 109.420 ziyaretçiyi ve 1150 katılımcı firmayı, 81 bin metrekarelik 12 salon ve açık alanında yeni iş fırsatları ile buluşturan fuar Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri etkinliği olma özelliğini taşıyor.

35. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul 2012'de düzenlenen etkinliklerle yoğun uluslararası iş bağlantıları gerçekleşti. Dünyanın lider fuarcılık firmaları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri sonucunda etki alanını genişleten Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'un İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlediği Konuk Ülke Projesi'nin bu yılki konuğu Almanya Federasyonu'ydu. Fuarın etkinlikleri bu yıl Konuk ülke projesinin yanısıra "Türk İnşaat Forumları" ve "3. Avrasya Yapı Forumu" olmak üzere üç ana başlıkta toplanmıştı.

Fuar kapsamında bu yıl ikinci kez düzenlenen Konuk Ülke Projesi ile AB ülkeleri arasında Türkiye'ye en çok yatırım yapan Alman yapı sektörü profesyonelleri, Türk yapı sektörü temsilcileriyle çeşitli platformlarda buluşturuldu. Proje kapsamında gerçekleşen etkinliklerle bölgelerinde iki önemli üretici ülkenin yapı sektörü temsilcilerinin dış pazarlarda etkinliğinin artırılması amaçlandı ve başarıyla gerçekleştirildi.

4 Mayıs'ta gerçekleştirilen ve Türk yapı malzemesinin ihracat yaptığı ülkelerden gelen heyetlerle Türk yapı malzemesi üreticilerini bir araya getiren 3. Avrasya Yapı Forumu, Türkiye İhracatçılar Meclisi desteğiyle yapıldı. Ayrıca 3-4 Mayıs tarihlerinde İstanbul Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Ağı organizasyonunda yapı sektörü özelinde ikili iş görüşmeleri de düzenlendi.

Yapı fuarının Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Orta Anadolu İhracatçılar Birliği organizatörlüğünde gerçekleştirilen yabancı alım heyetleri programında Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, BAE, Bahreyn, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Etiyopya, Fas, Filipinler, Fransa, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moğolistan, Moldova, Nijerya, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan, Singapur, Sudan, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Yemen ve Yunanistan yer aldı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak