26. SERAMİK, BANYO-MUTFAK ve BAHÇE MOBİLYALARI FUARI Tüyap da Başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

26. SERAMİK, BANYO-MUTFAK ve BAHÇE MOBİLYALARI FUARI Tüyap da Başladı

27-02-2014
26. SERAMİK, BANYO-MUTFAK ve BAHÇE MOBİLYALARI FUARI Tüyap da Başladı
Tüyap tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (Timder) işbirliği ile gerçekleştirilen UNICERA, seramik-banyo-mutfak sektörünü 26. kez bir araya getiriyor. Fuar 26 Şubat 2 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaret edilebilir.

Unicera, günümüzde 220 milyon metrekareyi aşan üretim hacmiyle Avrupanın 3. büyük üreticisi konumuna gelen Türk seramik sektörünün uluslararası platformdaki yüzü olarak öne çıkıyor. Üretimde yerli kaynakları kullanan, ithal ürünlere bağımlılığı en az olan sektörün tasarım, inovasyon ve ihracat hedeflerine hizmet etme amacı ile yola çıkan fuar, alanında dünyanın en önemli iki büyük fuarından biri olma başarısını gösteriyor. 2013 yılında 21 ülkeden 310 firma ve firma temsilciliğini, 93 ülkeden gelen toplam 65.526 sektör profesyoneli ile buluşturan Unicera; yarattığı ticaret hacmi ile katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

2014 yılı için sektörden yoğun bir katılım talebi alan Unicera; 65 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedefliyor. Fuarın, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2014 yılında da sektör ihracatına büyük katkı yapması bekleniyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak