2013 ZOW MOSKOVA FUARINA KATILDIK

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

2013 ZOW MOSKOVA FUARINA KATILDIK

16-01-2014
2013 ZOW MOSKOVA FUARINA KATILDIK
EKİN Yayın Grubu, her yl olduğu gibi bu yıl da Rusya?nın en önemli yan sanayi ve mobilya fuarları olan ZOW Moskova ve Mebel fuarlarıa katılarak Türk firmalarının buluşma noktası olan standı aracılığıyla Furniturk ve Mobilya dergilerini uluslararası sektör profesyonelleriyle buluşturdu.
usyada 18 - 22 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşen ve bu bölgenin en güçlü, en etkin fuarı olan ZOW ve Mebel Expo fuarları bu yıl da oldukça başarılı geçti.Türkiyeden de yoğun katılımın olduğu her iki fuarda, kimi Türk firmaları da daha önce kurulan temsilcilikleri aracılığıyla yer almışlardı. Bu nedenle de fuarda doğrudan katılımcıdan daha fazla Türk firmasının temsilcisi bulunuyordu.Mobilya malzemeleri, MDF, kaplama, kenar bantları, paneller, PVC ve akrilik paneller ile mobilya aksesuarları alanında Hafele, Samet, Hettich, Blum, Gass,, Kesseböhmer gibi dünyanın en önemli markaları da ZOWdaydı.Özellikle İtalyan ve Alman firmaları ülke pavyonu olarak geniş alanlarda yer almışlardı. Türkiyeden ise mobilya grubunda Rusyada üretime başlayan Bellona grubu dikkat çekiyordu. Ayrıca Anadolu yakasında bulunan MODOKO Mobilyacılar Sitesi bu yıl yönetim kuruluyla birlikte standlarında hem sitenin ve üyelerinin hem de yeni çıkarttıkları derginin tanıtımını yaptılar.Bu yıl, Türkiyenin yanısıra Avusturya, Almanya, Danimarka, İtalya, Çin, Kore, Polonya, Rusya, Çek Cumhuriyeti ve ABDden toplam 215 firmanın katıldığı fuarı yaklaşık 20.000 ziyaretçi gezdi.Fuar, gerek ambiyansı, gerekse de ziyaretçi içeriği ile bu yıl daha da başarılıydı. Ancak ZOW önümüzdeki yıl artık farklı bir tarihte ve yerde yapılacağından, Restec yetikilileri çalışmalarına şimdiden başlamışlardı. MEBEL fuarı da ZOWdan boşalacak yeri yine malzemeciler ile doldurmayı düşünüyorlar.Ekin Yayın Grubu, pek çok uluslararası fuarda olduğu gibi, bu yıl yine standıyla hazır bulundu Moskovada. 7. Holdeki sandımızda Türkiyedeng elen dostlarımızı ağırladık ve uluslararası yayınımız FURNİTURKün dağıtımınıgerçekleştirdik.
yazar

E-bülten için e-posta bırak