10. Teknoloji Ödülleri Finalistleri Açıklandı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

10. Teknoloji Ödülleri Finalistleri Açıklandı

06-06-2012
10. Teknoloji Ödülleri Finalistleri Açıklandı
TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD tarafından ortaklaşa düzenlenen Teknoloji Ödülleri Türkiyenin teknoloji üreten bir ülke konumuna gelmesi yolunda yaratıcı, yenilikçi, teknik mükemmeliyete ve rekabet özelliklerine sahip ürün ve süreçleri değerlendirerek ödüllendirmektedir. Teknoloji Ödüllerinin bu yılki finalistleri 17 Mayıs 2012 tarihinde (bugün) Ankara Rixos Otelde düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.

10. Teknoloji Ödülleri finalistlerinin açıklandığı Basın Toplantısına TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif ADLI, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz ULTAV ve TÜSİAD Teknoloji, İnovasyon ve Bilgi Toplumu Komisyonu Üyesi Dr. Şükrü BOZLUOLÇAY katıldı.

Teknoloji Ödülleri, şirketlerin başarı öykülerini toplumun gündemine taşıyarak başarının altına imza atan şirketleri teşvik etmeyi, toplumda araştırma, teknoloji geliştirme ve yenilikçilik konusunda farkındalık yaratmayı ve diğer şirketleri de harekete geçirmeyi hedefliyor.

yazar

E-bülten için e-posta bırak