10. Teknoloji Ödülleri bugün sahiplerini buluyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

10. Teknoloji Ödülleri bugün sahiplerini buluyor

13-06-2012
10. Teknoloji Ödülleri bugün sahiplerini buluyor
TÜSİAD, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) işbirliği ile yaratıcı, yenilikçi, teknik mükemmeliyete ve rekabet özelliklerine sahip ürünlerin ve süreçlerin değerlendirilerek ödüllendirilmesi ve kamuoyuna tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen Teknoloji Ödüllerinin onuncusu, 13 Haziran 2012 Çarşamba günü, Conrad İstanbul Otelinde düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat ERGÜNün katılacağı toplantının açılış konuşması 10. Teknoloji Ödülleri Yürütme Komitesi Başkanı Fatih YÜLEK tarafından gerçekleştirilecek. Açılış konuşmasının ardından sırasıyla TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit BOYNER, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz ULTAV, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat ERGÜN birer konuşma yapacak. Konuşmaların ardından kazanan yarışmacılara ödülleri takdim edilecek.

yazar

E-bülten için e-posta bırak