ROMA Akademi 2022 Yılı Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA Akademi 2022 Yılı Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

21-11-2022
ROMA Akademi 2022 Yılı Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
EGGER Türkiye, Türkiye’nin pazar lideri markası ROMA Kenar Bantları ile sektörde ilklere imza atıyor! "Birlikte daha güçlü" sloganıyla 2018 yılında kurduğu ROMA Akademi eğitim programı ile Türkiye’nin dört bir yanında eğitimlerine devam ediyor.

 

EGGER Türkiye, PVC, ABS, PMMA ve alüminyum kenar bantlarının tümünü tek çatı altında üreten dünyanın en büyük kenar bandı üretim tesisinde, EGGER ve ROMA markaları ile 26 yılı aşkın süredir Türkiye’de pazar lideri olarak faaliyetlerine devam ediyor. Sektörde fark yaratan çözüm odaklı yaklaşımlarıyla dikkat çeken kenar bandı üreticisi, ROMA Akademi isimli eğitim programı ile iş ortaklarını güçlendiriyor. İlki 2018’de gerçekleştirilen ve iki yılda bir düzenlenen satış eğitimleri, 2022’de 3. etabı ile faaliyetlerine devam ediyor.

ROMA Akademi ile daha çevik ve dayanıklı satış ekipleri

Tüm dünyada yaşanan ekonomik ve teknolojik değişimler kapsamında bugün, yeni koşullara hiç olmadığı kadar hızlı şekilde adaptasyon gerekiyor. Hızlı değişimlere ek olarak, ekonomik istikrarsızlığın varlığı da çevik ve dayanıklı satış ekiplerine duyulan ihtiyacı artırıyor. EGGER Türkiye, ROMA markası ile bu belirsiz zamanlarda iş ortaklarını desteklemek üzere ROMA Akademi eğitim programına hız kesmeden devam ediyor.

ROMA Akademi, 2022’nin ilk yarısında İstanbul, Antalya, Bursa, Adana ve Kayseri bölgelerinde gerçekleşen eğitimlerine, 2022’nin son çeyreğinde İstanbul, Kıbrıs, İzmir, Uşak ve Samsun’da devam edecek. İş ortaklarının satış temsilcilerinin katıldığı eğitimin sonunda, ekiplerin duygusal dayanıklılığının artması ile satış süreçlerindeki belirsizliği daha etkili şekilde yönetmesi ve sürdürülebilir satış oranlarına verimli bir katkıda bulunması bekleniyor.

EGGER Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Vitali Behar, “Sektörde bir ilk olan ROMA Akademi projemiz ile iş ortaklarımızın satış ekiplerinin demografik değişimler, yeni iş yapış modelleri, gelişen teknoloji ve ekonomik istikrarsızlık gibi dalgalanmalarda ayakta kalabilmesini destekliyoruz. Yeni dünyaya uyum sağlamak gerekliliğini gördük ve iş ortaklarımızın satış ekiplerini bu bağlamda desteklemek adına ROMA Akademi isimli eğitim programımızı kurguladık. Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz nitelikli eğitimlerle, iş ortaklarımız profesyonel dünyada da yanlarında olduğumuzu ve birlikte bir güç oluşturduğumuzu biliyorlar. Bu gibi projeler bizim için oldukça değerli, zira bu sayede iş ortaklarımızla sık sık bir araya gelmenin mutluluğunu ve birlikte gelişiyor olduğumuzun farkındalığını yaşıyor; birlikte daha güçlü olduğumuzu ziyadesiyle hissedebiliyoruz.” dedi.

Bursa Morrian Hotel’de 29 Mayıs 2022 de gerçekleştirilen eğitimimizde, ileri “Satış Teknikleri ve Yeni Yaklaşımlar” oldukça ilgi gördü.

Sorularınız için:
Dilara Mert                                                                                      
Marketing Specialist                                                                                       

EGGER Dekor A.Ş.
Gebze Plastikçiler OSB,

41400 Gebze / Kocaeli,
Türkiye                                                                                                         
T  +90 262 648 45 07                                                                                     
F  +90 262 648 45 01                                                                                                                                                                              
dilara.mert@egger.com

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak