MIFF, 2024 YILINDA 30. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜNDE DAHA FAZLA GLOBAL ALICIYA MERHABA DEDİ. 1-4 Mart 2024 MIFF fuarı için ziyaretçi kaydı açıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MIFF, 2024 YILINDA 30. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜNDE DAHA FAZLA GLOBAL ALICIYA MERHABA DEDİ. 1-4 Mart 2024 MIFF fuarı için ziyaretçi kaydı açıldı

23-10-2023
MIFF, 2024 YILINDA 30. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜNDE DAHA FAZLA GLOBAL ALICIYA MERHABA DEDİ. 1-4 Mart 2024 MIFF fuarı için ziyaretçi kaydı açıldı
MIFF, KUALA LUMPUR, Küresel mobilya ticaretinde 30 yıllık önemli bir dönüm noktasına işaret eden ve bugüne kadarki en güçlü büyümesinin ardından Malezya Uluslararası Mobilya Fuarı (MIFF), gelecek yıl 1-4 Mart 2024 tarihleri arasında büyük bir açılışla başlayacak. .https://www.miff.com.my/?utm_source=Mobilya&utm_medium=website+banner&utm_campaign=visreg

https://www.miff.com.my/?utm_source=Mobilya&utm_medium=website+banner&utm_campaign=visreg 

2024 edisyonu, mütevazi başlangıçlardan dünya çapında tanınan bir etkinliğe yükselen FUAR ETKİNLİĞİ  için yeni bir sayfa açacak. MIFF, katlanarak, büyüyerek Güneydoğu Asya'nın en büyük mobilya fuarı haline geldi ve etkileyici 140 ülke ve bölgeden alıcıların ilgisini çekti.

Fuar alanı başka bir kapalı gişe için hazır olduğundan, Kuala Lumpur'un en büyük sergi alanlarında (Malezya Uluslararası Ticaret ve Sergi Merkezi (MITEC) ve Dünya Ticaret Merkezi Kuala Lumpur (WTCKL)) toplam 100.000 m2'yi kapsayan dört günlük etkinlik için ziyaretçi kayıtları açıldı.

 Ziyaretçi ve ticari büyümenin ivmesi hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Yıldönümü etkinliği, MIFF'in 673 katılımcıyla zirveye ulaşması ve 2023'te rekor 1,21 milyar ABD doları tutarında satış siparişi ile en iyi performansının ardından gerçekleşti. 136 ülke ve bölgeden %26'sı uluslararası katılım dahil olmak üzere 20.000'e yakın katılımcı katıldı.

2024 yılında 650'den fazla yerli ve yabancı katılımcı, farklı mobilya sektörlerinden son trendler, tasarımlar ve ürünlerle geniş bir yelpazede yer alacak.

 Ticaret zemini, Çin, Endonezya, Singapur, Güney Kore, Tayvan, Tayland, Türkiye ve Vietnam'dan tedarikçilerin de katılacağı Malezya'nın en büyük ihracatçılarından oluşan bir grup tarafından desteklenecek.

 Onaylanan başlıca Malezya isimleri arasında Ecomate, Wegmans, Poh Huat, Favorite Design, WA Mobilya, Sin Wee Seng Industries, Ivorie, Isella Sofa, LB Mobilya, Merryfair Sandalye, Oasis Mobilya, Kinheng Mobilya, Seow Buck Sen ve Lüks Uyku yer alıyor. , vesaire.

“Tedarik zincirlerini etkileyen Kovid salgını sonrasında MIFF'e ilgi arttı. Sektör, MIFF'e işlerini gelecekte de kanıtlayacak dayanıklı bir kaynak olarak bakıyor. 2023'te yüksek alım yapan çok sayıda alıcı vardı. 2024 yılının MIFF'in küresel mobilya işletmeleri için tercih edilen kaynak bulma noktası konumunu daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Katılımcıların, özellikle de yabancı şirketlerin yer kapladığı yoğun tepki, MIFF'de yakınlaşan güçlü satın alma gücünün bir başka açık olumlu göstergesidir. MIFF Genel Müdürü Bayan Kelie Lim, "Dünyayı yeniden karşılamaya hazırız" dedi.

 Yıldönümü kutlamaları, bu yılın Aralık ayında, sadık katılımcıları tanımak ve önemli paydaşların ve Malezya mobilya endüstrisinin desteğini takdir etmek amacıyla bir gala yemeğiyle başlıyor. MIFF'e katılan endüstri ve şirketlerin kim olduğunu, her yıl en iyilerini sergilemek için en iyi ve tek seçenek olarak içeriyorlar.

2023'te fuara ilk kez gelenlerin sayısının artmasıyla (2023'te %40'a varan oranlarda) MIFF, Değerli Ziyaretçi Programını yeni uluslararası alıcılar için ilk gelene ilk hizmet esasına göre ücretsiz otel konaklamasını da içerecek şekilde genişletti.

Yıllar geçtikçe MIFF, perakendecilerin Asya satın alma sezonunun başında stok yapmaları ve Malezya'nın en yeni ve en büyük ahşap mobilya koleksiyonu ile Güneydoğu Asya'daki ofis mobilyaları showroomu arasından seçim yapmaları için en çok başvurdukları fuar haline geldi.

İki mekandaki 17 salondaki iyi bölümlere ayrılmış sergiler, çağdaş tasarımlı ev mobilyaları, ofis ve ağırlama mobilyalarının yanı sıra, müşterilerin farklı talebini karşılamak için aksesuarlar, dekorlar, bileşenler ve malzemelerin geniş seçenekleriyle satın alma deneyimini geliştirmek üzere ayarlandı. endüstri alıcıları.

 

"1 Fuar, 2 Mekan" konsepti, en iyi Malezyalı üreticilerin MITEC'te, 2. seviyedeki yüksek profilli tasarım Rena Salonu'nda ve 1. seviyede MIFF'in stratejik ortağı olan Muar Mobilya Birliği (MFA) tarafından koordine edilen Muar Salonu'nda sergilenenleri görecek. .

MIFF Ofisi segmenti, MITEC'ten kısa ve ücretsiz bir servis yolculuğu mesafesindeki WTCKL'de bulunmaktadır.

Gezinmeyi kolaylaştıracak diğer küratörlük alanları arasında Uluslararası Salon, Kanepe Salonu ve xOrdinary vitrini için genç tasarımcı bölgesi ile MIFF Mobilya Tasarım Yarışması'nın (FDC) en iyi katılımları yer alıyor.

İki uluslararası jüri, iki katılımcı ödülünün - En İyi Sunum Ödülü ve Mobilya Mükemmelliği Ödülü - kazananlarını seçmek için göz alıcı yaratıcı sergiler ve yenilikçi mobilyaları araştırmak üzere ticaret salonunu gezecek.

Bir başka heyecan verici etkinlik ise, MIFF tarafından 2010 yılında Malezya mobilya endüstrisini ayakta tutacak tasarım yeteneklerini yetiştirmek amacıyla kurulan bir miras olan MIFF Mobilya Tasarım Yarışması (FDC)'dır. Genç tasarımcılar, bu kez en temel mobilya parçasına modern bir dokunuş için "Sandalye-Volution: 30 Yıllık Yenilik ve Tasarımın Kutlanması" temasıyla mücadele ediyor.

 

MEDIA CONTACT
Ms Celine Yuen
Email: celine.yuen@informa.com 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak