Malezya EFE,İhracat Mobilya Fuarı Mart 2024’te

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Malezya EFE,İhracat Mobilya Fuarı Mart 2024’te

09-01-2024
Malezya EFE,İhracat Mobilya Fuarı Mart 2024’te
17. kez sahneye çıkan EFE 2024, giderek daha da güzelleşiyor ve 140’ı aşkın ülkeden kaliteli alıcıları ağırlıyor. İhracat Mobilya Fuarı (EFE) 17. Edisyon, 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında, Malezya’nın ünlü Petronas İkiz Kuleleri’nin bitişiğindeki önde gelen sergi tesisi Kuala Lumpur Kongre Merkezi’nde (KLCC) 4 günlük bir sürede gerçekleşecek. Heyecan verici katılımcılar, mobilya parçaları ve aksesuarları da dahil olmak üzere yatak odaları, yaşam alanları, mutfak, çocuklar, ofis, dış mekan yaşamı, otel salonları için en son tasarımların yer aldığı en kaliteli, modern ve çağdaş mobilyaların en son sergileriyle alıcıları bekliyor.

 

Dört günlük etkinlik 45.000 metrekarelik bir alana yayılıyor ve 400'den fazla katılımcıyla burada Malezya'nın uluslararası markalarının çoğunu bulacaksınız; bu da size bugün mobilya ve mobilya endüstrisinde mevcut olanın tam kapsamlı bir temsilini sunuyor.

Harika bir gösteri, harika müşterilerin ilgisini çekecektir; İnanılmaz ticaret fırsatları için bu mobilya galasında bize katılın.

İhracat Mobilya Fuarı (EFE), dünyanın dört bir yanından küresel alıcılar tarafından Güneydoğu Asya'nın en önemli mobilya fuarlarından biri olarak uluslararası olarak biliniyor ve fuar her yıl daha fazla ticari ziyaretçi çekmeye devam ediyor. Sergi, Malezya Mobilya Konseyi'nin (MFC) imza etkinliğidir ve tamamı MFC'ye ait olan EFE Expo Sdn Bhd. tarafından organize edilmektedir.

Malezya mobilya endüstrisi, güçlü alt sektörleri nedeniyle övgüye değer bir gelişme gösterdi ve Malezya'da, ürünlerini gerçek anlamda "Malezya Malı" olarak gururla öne çıkarabilen az sayıdaki endüstriden biri. Küresel mobilya pazarı, pazar ağırlığının Asya Pasifik bölgesine doğru kaymasıyla birlikte büyüyor ve Malezyalı mobilya üreticileri pazar payının çok daha büyük bir diliminden faydalanmayı sabırsızlıkla bekleyebilirler. Bu nedenle Malezya mobilya sektörünün görünümü kesinlikle parlak.

Mevcut mobilya fuarı trendleri, işyeri mobilyaları, yarı mamuller, ahşap işleme makineleri, mobilya aksesuarları, konaklama mobilyaları, hammaddeler, proje ve kontrat mobilyalarının yanı sıra çok çeşitli ürün türlerinin kapsamlı bir şekilde sunulmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. ev ve ofis mobilyaları. Global uluslararası alıcılar ve profesyoneller, toptancılar, perakendeciler, distribütörler, bayiler, tasarımcılar, mimarlar, yerel proje planlayıcıları dahil sözleşme danışmanları EFE 2024'e davetlidir.

,EFE, 16 yıllık tecrübesiyle KOBİ'lere, girişimcilere, mobilya üreticilerine, alıcılara ve ziyaretçilere iyi iş, networking ile büyük fırsatlar sunmuş ve aynı zamanda ülkeye ihracat geliri sağlamıştır. Cesur ve farklı EFE 2024, KLCC'deki daha geniş sergi alanıyla daha fazla alıcı çekecek. EFE 2024'ün en önemli olaylarından biri, en son yenilikçi ve modern yaratıcı ofis mobilyalarının yer aldığı "Ofis Mobilyaları Salonu"nun açılışıdır.

Heyecan verici katılımcılarımız, yatak odaları, yaşam alanları, mutfaklar, çocuklar, ofisler, otel salonları ve açık hava yaşamlarına yönelik en son koleksiyonlarını ve tasarımlarını görmek için tüm alıcıları ve ziyaretçileri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak