50. Yılını üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünleri ve uygulamaları ile kutlayan SAMET’in hedefinde en iyi kullanıcı deneyimi var.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

50. Yılını üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünleri ve uygulamaları ile kutlayan SAMET’in hedefinde en iyi kullanıcı deneyimi var.

15-02-2024
50. Yılını üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünleri ve uygulamaları ile kutlayan SAMET’in hedefinde en iyi kullanıcı deneyimi var.
Mutfak ve yaşam alanlarında daha iyi bir deneyim için fonksiyon ve tasarım odaklı çözümleri ile kullanıcı iç görüsünü hedefleyen dünyaca ünlü mobilya teknik aksesuarı üreticisi SAMET; 50. Yılını üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünleri ve uygulamaları ile kutluyor.

 

50 yıl boyunca devam eden inovasyonları ile dünyanın her yerinde insanların hayatlarına dokunmanın ve daha iyi hale getirmenin mutluluğunu yaşayan SAMET; yepyeni ürünleri ve dijital uygulamaları ile 2024’te de “en iyi kullanıcı deneyimini” hedefliyor.

SAMET, banyo ve mutfaklarda sofistike tasarım ve mükemmel fonksiyonu bir arada sunan ürünleri ile yaşam alanlarına maksimum konfor sağlarken, insana hizmet eden tasarım anlayışı ile iyi bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Mekanik İkili Kalkar Kapak Sistemi Multi-Mech ile yaşam alanlarınızda mükemmel görünüm...

Tamamen mekanik, güçlü ve yenilikçi özelliklere sahip yapısı, sunduğu geniş renk yelpazesi ve şık tasarımı ile Multi-Mech Mekanik İkili Kalkar Kapak Sistemi mutfak ve yaşam alanlarına kusursuz hareketi ve mükemmel görünümü getiriyor.

5 farklı renk seçeneği

Multi-Mech'in modern ve şık çizgileri 5 etkileyici renk ile buluşuyor. Farklı mobilya tasarımlarına uygun renk seçenekleri ile en geniş tasarım çözümlerini Multi-Mech ile yakalamak mümkün! Üstelik süs kapağı üzerinde farklı marka ve logolar ile kişiselleştirilmiş bir dokunuş elde edebilirsiniz.

Mükemmel mekanizma ve harmoni

Dolabınız ister yüksek olsun ister geniş, ister alüminyum çerçeveli cam kullanılsın isterse ahşap, güçlü mekanizması ile Multi-Mech 30 kg’a kadar yüksek kapak taşıma kapasitesine sahip

Kusursuz açılma ve kapanma

Multi-Mech ile kapaklar kusursuz bir şekilde katlanarak açılır ve istenilen seviyede durdurulabilir. Mükemmel açılma hareketi, dolap içerisine kolay erişim sağlayarak konforu maksimum seviyeye taşır. Kapaklar kusursuz bir sessizlik ile yavaşça kapanır.

Alışkanlıklarınıza uyumlu mekanizma

Multi-Mech ile kusursuz açılma ve kapanma hareketini kendi alışkanlıklarınıza göre ayarlayabilirsiniz. İster yavaş ister daha hızlı… Kapanma hareketinin hızı ve açısı mutfağınızın tasarımına ve kullanım alışkanlıklarınıza uygun şekilde adapte edilebilir. Multi-Mech’in açılma açısını mutfağınıza göre 90 derece olarak sınırlayabilirsiniz. Üstelik bunu entegre açı sınırlayıcı özelliği sayesinde tornavida ile kolaylıkla yapabilirsiniz

SAMET’ten Banyo ve Mutfaklardaki Kalkar Kapaklar İçin Kusursuz Çözüm; Slim-Mech

SAMET, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak için sofistike tasarım ve mükemmel fonksiyonu bir arada sunan Multi-Mech Mekanik ikili kalkar kapak sistemi ve Solo-Mech tekli kalkar kapak sisteminden oluşan kalkar kapak ailesine, yeni eklediği Slim-Mech Mekanik Tekli Kalkar Kapak Sistemi ile mutfak ve banyolarda fark yaratmaya devam ediyor. Dar ve küçük kabinler için tasarlanan mekanik kalkar kapak sistemi Slim-Mech ince ve zarif tasarımı ile kullanıcılara maksimum kabin içi kullanım kolaylığı sağlıyor. Kademeli açılma ve yavaş kapanma özelliğine sahip Slim-Mech sofistike tasarım ile mükemmel fonksiyonu bir arada sunuyor.

 

Senkronize Hareket Eden, Üstün Ray Sistemine Sahip,

Flowbox Çekmece Sistemleri

SAMET, farklı renk, materyal ve yükseklik seçenekleri ile çekmeceler için geliştirdiği Flowbox Çekmece Sistemleri ile mutfak ve banyolara yeni bir kimlik kazandırıyor. Üstün ray sistemi, geliştirilmiş fren mekanizması ve yavaş kapanma ve tek bir dokunuşla açılıp-kapanma özelliği ile sessiz ve kusursuz hareket sağlarken, mükemmel fonksiyon ve kullanım özelliklerini tasarımla buluşturuyor.

Flowbox, kusursuz, ince ve zarif yanak tasarımı ile eşsiz bir görünüm sağlarken, ultra geniş iç hacmi ve dayanıklılığı ile mutfaklarda tam bir kurtarıcı görevi görüyor. Geniş çekmece içi alanlarına maksimum erişim imkanı sağlayan Flowbox, konfor ve işlevselliği tasarımla birleştiriyor.

 

Hayatı Kolaylaştıran Tamamlayıcı Çözümler:

Artflow Çekmece İçi Düzenleyici Sistemler

Çekmece sistemleri için tamamlayıcı çözümler de sunan SAMET yeni ürünü Artflow Çekmece İçi Düzenleyici Sistemi, ultra ince ve mıknatıslı panelleri sayesinde kullanıcıların çekmece içerisini istedikleri şekilde bölümlendirmesine imkan sağlıyor. Minimalist tasarım ve modern metalik görünüme sahip olan Artflow, kişiselleştirilebilir olması ile de tüm yaşam alanlarına uyum sağlıyor.

 

‘’Configure Mate’’ ile mobilya aksesuarlarınızı kolaylıkla planlayın!

Değişen dünya ve dönüşen yaşamlarla birlikte dijital çağın tüm gerekliliklerini yeni uygulamaları ile kullanıcısıyla buluşturan SAMET; üretici, tasarımcı ve mimarlara planlamadan üretime kadar her aşamada hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirdiği gövde ve ürün konfigüratörü ‘’Configure Mate’’in fuarda ilk kez lansmanını yaptı.

Ziyaretçilerden tam not alan, web tabanlı çalışan ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip Configure Mate; mobilyalar için en uygun aksesuarların belirlenip, planlanması, projelendirilmesi ve sipariş edilmesinde kullanıcılarına rehberlik ediyor ve yardımcı oluyor. Uygulama üzerinden oluşturulan projelerin teknik çizimleri ve 3 boyutlu dosyaları da indirilebiliyor.

 

Omni – Kit ile kullanıcıya tam destek!

Yalnızca üreticilerin ve sektör profesyonellerinin değil aynı zamanda son kullanıcılarının        hayatlarını kolaylaştırmak için de çözümler üreten SAMET, kullanıcılarına hem satış öncesi hem de satış sonrası destek olmak amacıyla geliştirdiği SAMET Omni-Kit Mobil Uygulamasını da fuarda ilk kez tanıttı. Uygulama içinde yer alan kurulum videoları, kurulum hakkında sıkça sorulan sorular, ürün tanıtım videoları, ürün görselleri ve daha birçok özellik sayesinde SAMET ürünleri hakkında detaylı bilgi sunan Omni- Kit, aynı zamanda kullanıcıların ürün ya da montaj konusunda herhangi bir desteğe ihtiyaç duyduklarında uygulama içinde yer alan canlı destek bölümü ile konunun uzmanlarından destek almasına imkan tanıyor. Tüm dünyada 8 dilde hizmet veren SAMET Omni-Kit’e Google Play ve App Store üzerinden ulaşılabiliyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak