Interzum@home 2021

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Interzum@home 2021

11-05-2021
Interzum@home 2021
Bu yıl gerçekleşecek olan Interzum @home 2021 fuarı’nda , Konuşmacılar Köşesi , interzum ödülleri ile farklı ürün ve malzemeler İle Cologne konferansı ve interzum ödülleri yanında daha fazla katılımcı -ziyaretçi iletişimi gibi başlıca konular öne çıkacaktır.

Bu yıl Pandemi nedeniyle  İnterzum'un Mayıs 2021 fuarı, tam teşekküllü bir dijital etkinlik olarak görücüye çıkacak. Önde gelen uluslararası ticaret fuarının yeni dijital platformu interzum @home, tüm katılımcıların dijital bir ticaret fuarı deneyimiyle birlikte ek uluslararası erişim elde etmelerini sağlayacak. Bu, dünya çapında daha fazla uluslararası karar vericiyle, fikir liderleriyle ve çoğaltıcılarla - bu yıl dijital olarak iletişim kurmalarına olanak tanıyacak. Yerleşik fiziksel etkinlikte olduğu gibi, çevrimiçi ticaret fuarı matrisi heyecan verici özel etkinliklerle zenginleştirilecektir.

Yeşil akıllı malzemeler, yatak geri dönüşümü ve trendlere adanmış üç çekici dijital etabın yanı sıra, eşlik eden etkinlikler arasında  Köln Malzeme  konferansı, katılımcı vitrin olarak Ürün Aşamaları ve her zamanki programlarına uygun olarak sunulacak interzum ödülleri yer alıyor.

 

 Bu yeni formatlarıyla birlikte, Köln iznterzum@home bu yıl katılımcılar ve ticaret fuarı katılımcıları için dikkat çekecektir.

Katılımcılar için Ürün Aşamaları olarak bilinen dijital aşamalar, yenilikleri sunmaya ve katılımcılar ile ticari ziyaretçiler arasında içgörü paylaşmaya odaklanacak. Burada mobilya üretimi ve iç yapı endüstrisi tedarikçileri, hedef sektörlerine iletmek istedikleri konuları seçebilirler: yeni ürünler, en iyi uygulamalar, Ar-Ge veya belirli bir şirket için diğer önemli konular. Katılımcı sayısı sınırsızdır ve sahnelerdeki sunumlar, uzun bir süre için talep üzerine ilgilenen izleyicilere sunulacaktır. Ürün Aşamalarındaki bölümler, katılımcılara oturum tabanlı sohbetler eşliğinde içerik akışı için 20 dakika sağlar. Daha sonra isteğe bağlı video olarak görüntülenebilecekler.

 İnterzum @home için resmi etkinlik programının bir parçası olarak, Ürün Aşamaları olağanüstü yüksek bir profilden yararlanır.

Köln İnterzum Malzeme  platformu ile tasarım ve yenilik konferansı, malzemelere ve sürdürülebilirliğe ayrılmıştır.

 Interzum @home ile işbirliği içinde, konferansın başlatıcısı tasarımcı, Martin Beeh, yenilikçi şirketlerde tasarımcılar, mimarlar, iç mimarlar ve karar vericilerden oluşan bir izleyici kitlesini, malzeme konularında uluslararası uzmanların yaptığı bir dizi uzman görüşmesi ve bir seçki ile buluşturmayı  amaçlıyor.   Malzeme uzmanı Beeh, "Tedarikçi ticaret fuarı interzum'un galasını yalnızca dijital bir format olarak işaretlemek için, görüşmelerin kısa bir günlük özetini ve ustalık sınıflarından çıkarımları çevrimiçi olarak Materials.cologne.TV'de ileteceğiz," diyor   Beeh  ve konferans için yeni, ek bir özelliğin ana hatlarını çiziyor.

Yenilikçi ürünler için verilen interzum ödülü, uzun süredir tanınan ve çok beğenilen bir Sayfa ödülüdür ve bu yılki sanal galasını da kutlayacak: Tedarikçiler tarafından mobilya ve iç dekorasyon endüstrisine 2/3 ürün sunulması, jüri görüşmeleri ve ödüllerin tamamı dijital olarak gerçekleşecek. Ödül töreni, ardından interzum Trend Sahnesi'nde yayınlanacak.

ticaret fuarının açılışı.

İnterzum ödülü: akıllı malzeme ve tasarım, tasarımın katma değerli bir faktör olarak öneminin altını çiziyor ve yalnızca interzum @home katılımcılarına açıktır.

  Ödül kazananlar, ödülü uzun yıllardır güçlü bir ifade,  pazarlama ve satışta kalite açısından ve bu alanların dışındaki bir çok alanda kendilerini rekabette olumlu bir şekilde farklılaştırmanın bir yolu olarak kullandılar. Bu şekilde, ödüllerin ve eşlik eden diğer etkinliklerin sunumu, önde gelen ticaret fuarının temel hedeflerini destekliyor: hedef yenilikçi fikirleri ticari bir kitleye başarıyla sergilemek, her iki yılda bir tüm sektörü bir araya getirmek ve mükemmel ve kalıcı ticari ilişkiler kurmaktır.

Koelnmesse - Mobilya, İç Mekanlar ve Tasarımda Küresel Yeterlilik: Koelnmesse, mobilya, yaşam ve yaşam tarzı alanlarında dünyanın en iyi ticaret fuarı organizatörüdür. Köln ticaret fuarı merkezinde, önde gelen uluslararası fuar imm cologne ve LivingKitchen, ORGATEC, spoga + gafa, interzum ve Kind + Jugend'in ticaret fuarı formatları, uluslararası üne sahip ve köklü endüstri buluşma yerleri arasında yer alıyor. Bu fuarlar, kapsamlı bir şekilde döşemeli ve panel mobilya segmentini temsil ediyor.

interzum @home 2021 with the Speakers’ Corner and the interzum awards

The Product Stage, the materials.cologne conference and the interzum awards are set to be further highlights in exhibitor-visitor communication

The May 2021 edition of interzum will mark its debut as a fully fledged digital event. The leading international trade fair’s new digital platform, interzum @home, will enable all participants to achieve additional international reach combined with a digital trade fair experience. This will allow them to make contact with even more international decision makers, opinion leaders and multipliers across the globe – this year digitally. As with the established physical event, the online trade fair matrix will be enriched by exciting special events. Alongside three attractive digital stages devoted to green smart materials, mattress recycling and trends, the accompanying events include the materials.cologne conference, the Product Stages as the exhibitor showcases and the interzum awards, which will be presented in line with their usual schedule. Together, these formats will generate attention for exhibitors and trade fair participants.

The digital stages for the exhibitors, known as the Product Stages, will focus on presenting innovations and sharing insights between exhibitors and trade visitors. Here suppliers to the furniture production and interior construction industry can choose the issues that they want to communicate to their target sectors: new products, best practices, R&D or other important topics for the particular company. The numbers of participants are unlimited, and the presentations on the stages will be available to interested viewers on demand for an extended period. The segments on the Product Stages provide participants with 20 minutes for content streaming accompanied by session-based chats. They will then be available to view as video on demand. As part of the official event programme for interzum @home, the Product Stages benefit from an exceptionally high profile.

The materials.cologne platform and conference for design and innovation is devoted to materials and sustainability. In collaboration with interzum @home, the conference’s initiator, Martin Beeh, aims to target an audience of designers, architects, interior architects and decision makers at innovative companies with a line-up of specialist talks by international experts on materials issues and a ion of masterclasses. “To mark the premiere of the supplier trade fair interzum as a digital-only format, we will communicate a brief daily summary of the talks and the takeaways from the masterclasses online on materials.cologne.TV,” says Beeh, a materials expert and designer, outlining a new, additional feature for the conference.

interzum:    04.05. - 07.05.2021 www.interzum.com

Your contact:
Markus Majerus
Tel. +49 221 821-2627     Fax: +49 221 821-3544.      e-mail m.majerus@koelnmesse.de

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak