YAYIN GRUBUMUZ XYLEXPO 2016 FUARI İÇİN İTALYA’DA

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

YAYIN GRUBUMUZ XYLEXPO 2016 FUARI İÇİN İTALYA’DA

24-05-2016
YAYIN GRUBUMUZ XYLEXPO 2016 FUARI İÇİN İTALYA’DA
Avrupa’nın ikinci büyük ağaçişleme makineleri ve el aletleri fuarı olan XYLEXPO 2016, İtalya’nın Milano kentinde bugün başladı. EKİN Yayın Grubu olarak biz de Rho-Pero fuar alanında partnerimiz Tüyap fuarcılık standında dergilerimizi dağıtıyor ve uluslararası temaslarda bulunuyoruz.

EKİN Yayın Grubu olarak dünyanın sektörümüzdeki tüm önemli fuarlarını takip ediyor, bizzat gidiyor ve ya kendimizin ya da partnerimizin standında gerek FURNITURK, gerekse MOBİLYA dergilerini uluslararsı profesyonellerle buluşturuyoruz.

Xylexpo 2016 fuarında da, çözüm ortağı olduğumuz, partnerimiz Tüyap Fuarcılık ile paylaştığımız stand tam bir bulusma noktasi konumunda.Yerli ve yabancı sektör temsilcileri ilk buraya uğruyor, çay kahve molası veriyor, sohbet ediyor ve Türkiye ile dünya pazarlarındaki son gelişmeleri konuşuyoruz.

Fuarda ayrıca başkanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası mobilya yayıncı birlikleri ile biraraya geliyor, fuarın düzenlediği etkinlere, firmaların basın toplantıları ve davetlerine katılıyor, Türk katılımcıların standlarında onları yalnız bırakmıyor ve her ortamda ülkemizi, sektörümüzü ve yayın grubumuzu temsil ediyoruz.

yazar

E-bülten için e-posta bırak