4 - 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında tamamen dijital interzum @home deneyimini yaşayın.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

4 - 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında tamamen dijital interzum @home deneyimini yaşayın.

22-04-2021
4 - 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında tamamen dijital interzum @home deneyimini yaşayın.
Bu yıl, mobilya imalatı ve iç yapı sektörleri için dünyanın en önemli platformunun ilk çevrimiçi baskısı size interzum fuarının her zaman öne çıkan özelliği olan tüm avantajları sunuyor: sektör uzmanlarıyla diyalog ve ağ oluşturma, somut yeni iş fırsatları ve sektörün yenilikçilerinden ve trend belirleyicilerinden ilham verici fikirler ve konseptler.

Çok sayıda önde gelen katılımcı, katılımlarını şimdiden onayladı. Bunlar arasında Hettich, Häfele, Blum, Vauth-Sagel, Kesseböhmer, Schüco Alu Competence, Titus, Samet, Rehau, Hawa Sliding Solutions, Hailo, Agoform, Formenti E Giovenzana, Sugatsune, Mesan, Servetto, King Slide, Elektra , Halemeier, Schattdecor, Impress, Surteco, Continental, Unilin Technologies, Unilin Paneller, Alvic, Arpa, Fantoni, Sonae Arauco, Fine Vinyl, Senosan, 3B, American Hardwood Council, Leggett & Platt International Bedding, Global Systems Group, Spühl, Masias , Fecken-Kirfel, Clevline, Aper, Elektroteks, Vita Group, Variowell, Boyteks, Rossetto, Altaflex ve Comfytex. Ayrıca grup katılımlarını da sunacağız, örn. ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinden ve Tayvan'dan.

Şu andan itibaren Bilet Mağazamız açıldı ve size bir bilet satın alma ve interzum @home'da misafir olarak kayıt olma fırsatı sunuyor.

Fuarın başlamasından birkaç gün önce interzum @home adresindeki "Yumuşak Açılışımıza" göz atabilir ve 4 - 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında sizi hangi büyük etkinliklerin ve katılımcıların beklediğini görebilirsiniz. Etkinlik programını keşfedin ve bir not alın favori program öğeleriniz. Ağınızı kurun ve ticaret fuarı çalışma zamanı günleri için önceden randevular alın veya yeniliklerini kesinlikle görmek istediğiniz katılımcıları tercih edin, böylece hiçbir durumda önemli bir noktayı kaçırmazsınız.

Dijital platformun çok yönlü seçeneklerine ve bugün heyecan verici etkinlik programımıza kendinizi alıştırın. Aşağıda, tamamen yeni ve özgün bir ticaret fuarı deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlayan platformun tüm özelliklerini keşfedebilirsiniz. Sizi interzum @home'da - 4 - 7 Mayıs tarihleri arasında canlı ve çevrimiçi olarak aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Köln'den saygılarımla,

Interzum ekibiniz

 

 

 

https://www.interzum.com/events-home/interzum-award/?utm_source=mailingwork&utm_medium=email&utm_campaign=0230_21_bw_nl_04_get_inspired&utm_term=interzum_award_en&utm_content=0230_21_bw_nl_04

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak