WOODTECH ve İNTERMOB 2020 FUARLARI

WOODTECH ve İNTERMOB 2020, bu yıl hazırlıklar sürüyor. intermob fuarında tarih değişmedi.

WOODTECH ve İNTERMOB FUARLARI, BÜYÜK BULUŞMA İÇİN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

14-05-2020
WOODTECH ve İNTERMOB FUARLARI, BÜYÜK BULUŞMA İÇİN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!
33. WoodTech - Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve 23. İntermob -Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarları, 10-14 Ekim 2020 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçileriyle buluşacak. 2019 yılında 126 ülkeden 11,642’si yabancı toplam 77.627 ziyaretçiyi 35 ülkeden 804 firma ve firma temsilciliği ile buluşturan fuarlar, bu yıl da süregelen başarısını tekrarlayarak hem ziyaretçiler hem de katılımcıların sektörel anlamdaki beklentilerini karşılayacak yeni iş fırsatı olanaklarını sunmayı hedefliyor.

 

2019 Fuarında Yurtiçinden 37, Yurtdışından 31 Alım heyeti bir araya geldi!

Çok etkili bir tanıtım faaliyeti olan ve çevre ülkelerde faaliyet gösteren Tüyap yurtdışı ofisleri ve tüm dünyaya yayılmış küresel temsilcilik ağı aracılığıyla özellikle Avrasya coğrafyasında sektöre hakim ekiplerimiz katılımcılarımızı aradıkları müşterilerle buluşturmak adına bulundukları ülkelerde alım heyeti çalışmalarını yıl boyunca aralıksız sürdürdüler.

Sektörün gelişimine katkı sağlamak için Reed Tüyap’ın davetlisi olarak fuara gelen; Almanya,Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn,  Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Filistin, Gürcistan, Hırvatistan, İran, Irak, İsrail, Karadağ, Katar, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Moldova, Özbekistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Sudan, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Umman ve Yunanistan’ın aralarında bulunduğu toplamda 31 ülkeden ve Türkiye’nin 37 ilinden gelen alım heyetiyle WoodTech ve İntermob Fuarları’nda bir araya geldi. 

Fuar kapsamında yurt içi ve yurt dışından gelen sektör profesyonelleri, sektörün gelişimi için önemli iş birliklerine imza attılar. 

İntermob Fuarı bünyesindeki ProMatt Özel Bölümü bu sene 5.Yılını Kutluyor!

Promatt, yatak imalatı yan sanayi, ekipman hammadde ve makineleri özel bölümü bu yıl da ziyaretçilerimizle İntermob fuarı bünyesinde buluşmaya devam edecek. Yatak üretim hatları, Yatak Sanayi Makineleri, Yazılımlar, CAD/CAM Sistemleri, Tekstil ve Dolgu Malzemeleri, Yaylar ve Yay Sistemleri, Süngerler, Yatak Aksesuarları, Parçalar ve Test Laboratuarları gibi ürünlerin lider üreticilerinin bir araya geleceği özel bölüm ile İntermob Fuarı alanlarınıngeleceğini belirleyen yeniliklerin çıkış noktası olma özelliğini istikrarlı bir biçimde sürdürüyor. Ziyaretçilere sektör hakkında genel bir bakış açısı kazandırabilecek bir platform oluşturmak amacıyla hayat bulan ProMatt Özel Bölümü’nde yatak imalatı yan sanayi ile ilgili her türlü ürün tek çatı altında toplanıyor. 

Sektörel Güç Birliği!

Sektörlerinin öncü dernekleri olan AİMSAD ve MAKSDER’in işbirliği ile Reed Tüyap tarafından düzenlenen WoodTech ve İntermob Fuarları katılımcılarına markalarını, hizmetlerini ve yeniliklerini tanıtma; yeni işbirlikleri kurma ve büyüyen pazarlardaki pazar paylarını genişletme fırsatı sunuyor.

33 yıldır istikrarlı bir biçimde büyüyen WoodTech ve 23 yıldır mobilya yan sanayimizin uluslararası pazarlara açılan kapısı olan İntermob fuarlarımız yarattıkları sektörel güç birliği ile bölgemizde vazgeçilmez bir ticaret merkezi olarak öne çıkmaktadır. Türkiye ve Avrasya’nın bu alanda en büyük uluslararası fuarları olma başarısına ulaşmış fuarlarımız, değerli sektör temsilcilerimizin, ilgili sivil toplum ve medya kuruluşlarının desteğiyle endüstrimizin yurtdışı pazarlarda etkinliğini artırmasına ve ticaret hacmini geliştirmesine hizmet etmeye devam edeceklerdir.

 

2020 yılında da yerli ve yabancı firma ve firma temsilciliklerinin yoğun katılımı ile gerçekleşecek, çok sayıda ürün ve teknolojinin tanıtılacağı fuarlarda, sektör profesyonelleri yeni yatırımları için en uygun teknoloji, makine ve malzemeyi tanıma, kıyaslama ve seçme olanağı bulacaklardır. 

 

10 Ekim 2020’de görüşmek üzere…

Sektöre yeni pazarlar sunmak için pazarlama ağını genişleten WoodTech ve Intermob Fuarları, gelecek yıl 10-14 Ekim, 2020 tarihlerinde önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya ve yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyenler için etkin bir ticaret platformu olmaya devam edecek.

 

Detaylı bilgi için www.woodtechistanbul.comve www.intermobistanbul.comwebsitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak