Weinig Xylexpo 2014de

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Weinig Xylexpo 2014de

13-05-2014
Weinig Xylexpo 2014de
Weinig-Yüksek teknolojileri farklı uygulamalar ve gereksinimlerin çeşitliliği için bir platform olarak tasarlanmıştır. Küçük İşletmeler de Endüstriyel Işletmeler kadar yararlanabilecekler. Bunun kanıtı olarak Ağaç İşleme Makine ve hatlarda Dünya Liderinin Nürnberg Fuar Tanıtım Programını gösterebiliriz. Çok yönlü, gelecek odaklı ve ağ bağlantılı sistemler Odak noktasıdır.
Sizleri Weinig-Yenilikleri olan ağ işlemleriyle bağlantılı kumanda ve software çözümlerine götürmek istiyoruz. Yeni yüksek performans yazılım tasarımlı Moulder Master mükemmel organize çalışma ortamı tasarımında bir dönüm noktasıdır. Moulder Master Profil kadar tüm üretim öncesi akış aşamalarının bağlantısını yapar. PowerCom-Kumanda ve yeni OptiControl Dijital bazlı Kamera ile birlikte yazılımı içermektedir. Sistem yüksek hassasiyetli bıçak ölçüm ve makine ayarları için yeni bir nesli temsil etmektedir.

Tek başına bir cihaz olarak veya kağıtsız işlem akışı esnasında PowerCom ve Master Moulder ile bağlantılı olarak tasarlanmıştır. İlave bir Şablon freze bağlantısı ile Weinig, Planya ve Profillemedeki tüm ürün yelpazesini, komple çalışma sürecini kapsayan 12.000 devir / dakikaya kadar ekonomik parça işlemini gösteriyor.

İleriye yönelik belirgin olan diğer bir aşama ise Pencere Üretimindeki PowerCom Plus Kumanda sisteminin gösterilmesidir. Kanıtlanmış Patentli PowerLock-Takımlarının devreye girmesiyle takım değişikliği sürecinden önemli oranda tasarruf elde edilir. Weinig bunu Milano da Powermat 1200 Pencere makinesinde bir örnek ile gösteriyor. Powermat 600 makinesinin bir üst grubu olan bu makine özellikle çıta üretimi ve cam çıtası ayırma işlemiyle yüksek talep görmekte ayrıca Weinig Pencere üretimi CNC Merkezi Conturex ve OptiCut Optimizasyon Testeresi ile ağ bağlantısı mümkün.

Kesim hatlarında da Weinig yeni bir Yazılım-Çözümü sunmakta. OptiPal otomatik olarak üretim için kutu ve palet kesim listesi oluşturmakta. Veriler aynı zamanda otomatik olarak OptiCut Testereye iletilir ve orada işlenir. Ön optimizasyona entegre edilmiş OptiPal opsiyon olarak isteğe bağlı olarak tercih edilebilir. OptiPal tarafından oluşturulan kesim listelerinde stoktaki işlenmemiş ahşap uzunluğu dikkate alınır. Bir sonraki kesim örneğinde talep edilen işlenmemiş ahşap uzunluğu ve tahta sayısı operatöre OptiCom Direct ile gösterilir.

OptiPal Elite ayrıca isteğe bağlı olarak geri kalan uzunlukları pratik olarak kullanılmasını sağlayabilir.

Yeni istifleme otomasyonu dört tarafı planyalama yapan kompakt Cube Makinesinin aksesuar programını yeniledi. Bu agregat ile 300 kg ağırlık ve 650 mm yüksekliğe kadar istifleme yapılabiliyor ve çok rahat alınabiliyor. Tüm bu işlemler için sadece bir operatör yeterlidir.

.Yeni OptiCut S 90 Superdrill boy kesme, delme ve freze işlemlerindeki çalışma süreçlerini bir makinede birleştirdi.

Entegre edilmiş delik açma-/Freze agregası kusur gidermeden önce ilave olarak iş parçası üzerinde dikey delik açma veya enine yönde freze yapma olanağı sağlamaktadır. Dört varyasyonda ürün tanıtımı yapılacaktır.

Esnek daire testere FlexiRip 3200 yeni özellikleriyle değerlendirildi. Bu otomatik kesme yüksekliği algılama, yük bağlı besleme hızı kontrolü, kullanıcı tanımlama ve genişlik optimizasyon programı içerir.

Weinig sadece Teknoloji önderi olarak Milano da bulunmamaktadır. Hikmet Sektörü hergeçen gün artış gösteren bir yer kaplar. Proje işlemlerinde aktif olan Weinig Concept yanısıra Dünya Lideri Fuarda Servis, Finans, Eğitim/Öğretim ve ikinci el makineler alanlarındada etkin olduğunu göstermekte. Giderek daha karmaşık görevler içerisinde Weinig müşteriye üretim sürecinde ve tüm sorularında optimum destek sunmaktadır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak