TÜYAP’ın ilk kez düzenlediği MODEKS 2013 Fuarı, Sektöre Hızlı Bir Giriş Yaptı!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TÜYAP’ın ilk kez düzenlediği MODEKS 2013 Fuarı, Sektöre Hızlı Bir Giriş Yaptı!

15-05-2013
TÜYAP’ın ilk kez düzenlediği MODEKS 2013 Fuarı, Sektöre Hızlı Bir Giriş Yaptı!

İlk Kez Düzenlenen Modeks2013 Fuarı, Sektöre Hızlı Bir Giriş Yaptı!

 

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi,  20 - 24 Şubat 2013 Tarihleri Arasında, 5Salonda Toplam 30.000 m2 Alanda Mobilya Sektörünün Liderlerini BirarayaGetirdi. 31.827 Kişi Tarafından Ziyaret Edilen fuar sektöre oldukça iyi birbaşlangıç yaptı.

 

 

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, MediaAnemon işbirliğinde, TG Expo, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret veSanayi Odası'nın destekleri alınarak hazırlanan MODEKS 2013, Mobilya,Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 20 - 24 Şubat 2013 tarihleri arasında BursaUluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Bu yıl ilk kez; 196 firma ve firma temsilciliğinin katılımıile 5 ayrı salonda toplam 30.000 m2 alanda düzenlenen MODEKS 2013 Fuarı, yurtiçi ve yurtdışından 42 ülkeden31.827 kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Bakan Faruk Çelik Fuarı

Ziyaret Etti!..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 24 Şubat 2013Pazar günü Fuarı ziyaret ederek En İyi Ürünler yarışmasında ödül alanfirmaların plaketlerini firma yetkilerine takdim etti. Ayrıca; 23 Şubat 2013Cumartesi günü, Adalet ve Kalınma Partisi Bursa Milletvekilleri BedrettinYıldırım ve Hüseyin Şahin de fuarı ziyaret ederek katılımcı firmalar ilegörüşmeler yaptı.

Ersözlü; "Daha İlk Yılında Modeks, Sektöre Yeni BirSoluk Getirdi”

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan Ersözlü;“Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı niteliğinde hazırlanan Modeks 2013, sektörehızlı bir giriş yaptı. Konusunda önemli üretici mobilya firmaları ileprofesyonel ziyaretçileri aynı çatı altında buluşturacak olan fuar; evmobilyası, ofis mobilyası, aksesuar ve dekorasyon konularına ağırlıkta yerverecek, katılımcılar ve yerli - yabancı ziyaretçiler arasında bir köprüoluşturarak büyük bir sinerji yarattı. Ülkemizin mobilya imalatının ve yan sanayisinin merkezi konumunda olanİnegöl firmalarının yanı sıra Türkiye genelindeki firmaların katılımınınyoğunlukta olduğu büyük buluşma, genç nüfusun yoğun olduğu toplumumuzda, çağdaşbir sosyal yaşam için ihtiyaç duyulan yeni, modern ve işlevsel ürün veçözümlerin

ziyaretçilere tek çatı altında sunulan bir platform oldu.”dedi.

Ersözlü; "Türk Mobilyası, Modeks 2013 Fuarı ile TümDünyaya Tanıtıldı"

Türk Mobilyasını Dünyaya Tanıtmak amacıyla TG Expo ve TüyapYurtdışı ofisleri tarafından yapılan etkin tanıtımlar ile Afganistan, Almanya,Arnavutluk, Azerbaycan, B.A.E., Belçika, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Çin,Filistin, Fransa, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Karadağ,Katar, Kenya, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Meksika,  Mısır, Nijerya, Polonya, Romanya, Rusya,Sırbistan, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Tunus, Ukrayna, Umman, Ürdün veYunanistan’dan iş adamları fuarımızı ziyaret ederek katılımcı firmalar ile işbağlantıları kurdu.  Yurtiçinden iseTürkiye genelinde 56 ilden sektör profesyonelleri fuarı ziyaret etti.

"En İyi Ürünler" Yarışması Düzenlendi

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu tarafından Stand,Yatak Odası, Yemek Odası, Genç Odası, Modern Koltuk, Klasik Koltuk, Aksesuar,Sandalye, Yatak & Baza, Ofis Mobilyası ve Duvar Ünitesi adı altında 11kategoride  "En İyi Ürünler"yarışması düzenlendi. Faruk Saraç Tasarım M.Y.O. kurumu personelinden oluşanjüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme neticesinde dereceye girenfirmalara ödülleri takdim edildi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak