Tüyap izmob ve izwood fuarları bugün kapılarını açıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap izmob ve izwood fuarları bugün kapılarını açıyor

08-04-2017
Tüyap izmob ve izwood fuarları bugün kapılarını açıyor
Mobilya sektörünün en önemli sanayi fuarı olan Tüyap Ağaç Makineleri ve İntermob fuarları , şimdi Ege’nin en önemli ve büyük mobilya üretim merkezi İzmir’de üreticilerle buluşuyor.

            Türkiye’nin en büyük ahşap makine imalat ve ithalatçılarının oluşturduğu AİMSAD ile birlikte organize edilen fuarın sektöre ve bölgeye önemli bir katkı sunacağı düşünülüyor.   Fuar için yurtiçi ve yurtdışından pek çok organizasyonlar alıcı heyetleri ve basın lansmanları Mobilya sektörünün en önemli sanayi fuarı olan Tüyap Ağaç Makineleri ve İntermob fuarları , şimdi Ege’nin en önemli ve büyük mobilya üretim merkezi İzmir’de üreticilerle buluşuyor. Türkiye’nin en büyük ahşap makine imalat ve ithalatçılarının oluşturduğu AİMSAD ile birlikte organize edilen fuarın sektöre ve bölgeye önemli bir katkı sunacağı düşünülüyor.   Fuar için yurtiçi ve yurtdışından pek çok organizasyonlar alıcı heyetleri ve basın lansmanları yapıldı .
Fuarda sektör dernek temsilcileri, basın temsilcileri,  yerel yönetim temsilcileri 
vb önemli bir protokol da açılışta yer alacak . Sektör sorunları ile ilgili paneller gerçekleştiriliyor.
Ekin yayın grubu. Sektörün lokomotif dergisi olan mobilya dekorasyon yayınıyla Tüyap fuarcılığın partner yayını olarak fuar buyunca standıyla yer alacak.  Bölgedeki tüm okur ve dostlarımızı standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. 
Ekin yayın grubu fuar boyunca gerek mobilya internet sitesinden gerekse de sosyal medya bağlantılarından bu fuardaki aktiviteleri günlük olarak duyuracaktır . 
 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak