Tüyap İntermob’ta Günlük Fuar gazetesi dağıtıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap İntermob’ta Günlük Fuar gazetesi dağıtıldı

23-11-2016
Tüyap İntermob’ta Günlük Fuar gazetesi dağıtıldı
Her sayısı 20.000 adet olarak basılıp dağıtılan gazete, içerik olarak fuar yapımcısının mesajları, fuar boyu gerçekleşecek panel, konferans, sergi, vb etkinliklerle Katılımcı firmaların listesini yayınlayarak ziyaretçilere aradıkları firmaları rahat bulmalarını sağlıyor.

Tüyap&Reed  Fuar Aktuel gazetesi başarıyla dağıtıldı

 

Tüyap fuarı esnasında gerçekleşen en önemli etkinliklerden biri de her yıl Tüyap adına Ekin Yayın Grubu tarafından hazırlanarak fuar boyunca dağıtılan Tüyap&Reed  Fuar Aktüel gazetesidir.

Fuarın önemli klasik etkinlikleri içinde yer alan Fuar gazetesi. Fuarcılığın da önemli kültürlerinden biridir. Dünyadaki tüm trend fuarlarında gerçekleşen ve ziyaretçi ile katılımcı arasında çok önemli bir bağı oluşturan günlük fuar gazetesi, Fuarcılığın olazsa olmazlarındandır.  2006 yılından bu yana yaklaşık 11 yıldır düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Her sayısı 20.000 adet olarak basılıp dağıtılan gazete, içerik olarak fuar yapımcısının mesajları, fuar boyu gerçekleşecek panel, konferans, sergi, vb etkinliklerle Katılımcı firmaların listesini yayınlayarak ziyaretçilere aradıkları firmaları rahat bulmalarını sağlıyor. Bu yıl eklenen PROMATT yumuşak grup makine ve sanayisiyle 15 salona ulaşan fuar  Gazetesinde krokiler,  firmaların bulundukları  salonlar  isim ve kodlarıyla sergileniyor. Fuarın tek resmi yayını olan TÜYAP & REED Fuar Aktüel gazetesi, fuar hakkında sektör ileri gelenleri ve dernek yöneticilerinin de görüşlerine yer veriyor.  Gazetede, sınırlı sayıda reklam alınarak fuar boyunca 15 salonda , fuar giriş kapılarında görevliler kanalıyla dağıtılıyor. Bu nedenle de burada yer almak önemli bir prestij sayılmaktadır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak