Türkiye ile Ukrayna arasındaki yük nakliyatı sorun çözüldü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Türkiye ile Ukrayna arasındaki yük nakliyatı sorun çözüldü

13-06-2016
Türkiye ile Ukrayna arasındaki yük nakliyatı sorun çözüldü
Ukrayna Ulaştırma Bakanlığı Basın Servisi, Ukrayna ile Türkiye arasında yük nakliyatı yapan Ukrayna araçları ile ilgili sorununun çözüldüğünü açıkladı.

Söz konusu sorunun Ukrayna Ulaştırma Bakanı Vladimir Omelyan ve Türkiye’nin Ukrayna Büyükelçisi Yönet Can Tezel arasında yapılan konuşma sırasında çözüldüğünü açıklayan Basın Servisi, “Türk tarafı durumun çözüldüğünü bildirdi” diye belirtti.

 

Ukrayna Altyapı Bakanlığı’nun talebi üzerine, gelecekte bu tür durumlardan kaçınmak amacıyla Ukrayna ve Türk makamları arasında ikili çalışmalar yapılacak.

 

Daha önce Ukrayna Ulaştırma Bakanlığı, Ukrayna kamyonlarının Türkiye’nin limanlarında ve diğer kontrol noktalarında beklediğini belirterek Türkiye yetkililerinin, Ukrayna ile Türkiye arasında yük nakliyatı yapan Ukrayna araçlarına giriş izni vermediğini bildirmişti.

yazar

E-bülten için e-posta bırak