Technomebel ve World of Furniture 2014

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Technomebel ve World of Furniture 2014

13-05-2014
Technomebel ve World of Furniture 2014
Bulgaristan Technomebel ve World of Furniture fuarlarının bu yılki katılımını yine MAJOREXPO Fuarcılık tarafından gerçekleştirilirken, Mobilya Dekorasyon ve Furniture Dergilerimiz fuarın katılımcı ve ziyaretçilerine dağıtılarak Türk mobilya vey an sanayii sektörlerinin önemli markaları Balkan pazarlarından gelen sektör profesyonellerine dağııtıldı.
Bulgaristanın hem mobilya hem de yan sanayindeki en büyük sektörel etkinlikleri olan World of Furniture bu yıl 10. ve Technomebel ise 13. kez kapılarını açarken, 1- 5 Nisan 2014 tarihleri arasında eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikler başkent Sofyanın Inter Expo Center fuar alanında açık kaldığı 5 gün boyunca büyük ilgi çekti.

12.000 m2 üzerinde bir alanda aralarında İtalya, Çin, Malezya, Polonya, Sırbistan ve Türkiyenin de bulunduğu ülkeleri temsil eden yaklaşık 150 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuar bir önceki yıla oranla % 25lik bir artışla 30 civarında ülkeden gelen 9600 kadar ziyaretçi tarafından gezildi.

Fuarda sergilenen ürünlerin arasında World of Furniture için modern, geleneksel, el yapımı ev, mutfak, banyo, oturma, çocuk ve yatak odası grupları ile ofis mobilyaları, Technomebel için ise yarı mamül ürünler, mobilya tedarik malzemeleri, aksesuar, yüzüy malzemeleri, kenar bantları, kimyasallar ve orman ürünleri bulunmaktaydı.

Bulgaristan hükümeti tarafından desteklenen 41 kobinin de özel bir bölüm içerisinde katıldığı fuar sırasında çeşitli seminer ve panellerin yanısıra bir de en iyi tasarım ve stand ödüllerinden oluşan yarışma düzenlenmişti.

Sektörün geçiğimiz yıllara gore biraz daha canlandığını ve fuarın kendileri açısından oldukça iyi geçtiğini ve bayilik anlaşmaları ile döndüklerini belirten Türk katılımcılar arasında Panelkon, Simetri ofis, Luna Ofis Sitemleri, Lotte Ofis, Çankırı Altın - İş gibi isimler bulunmaktaydı. Ayrıca fuarda Bulgar bayileri aracıyla yer alan firmalarımız arasında ise Bakış Kapak, Roma plastik, Filiz Orman Ürünleri, Özmak, Kastamonu Bulgaria, AGT Orman Ürünleri, Çağdaş Aksesuar ve Mesan gibi sektörün tanınmış isimleri bulunmaktaydı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak