Tatsız Bir Yılın Son Çeyreği

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tatsız Bir Yılın Son Çeyreği

02-10-2015
Tatsız Bir Yılın Son Çeyreği
Büyük bir azim ile, dişiyle tırnağıyla olmayan sermaye birikimiyle işletmesini bir yerlere getirmiş, yüzlerce insana istihdam yaratmış, ekonomiye üretimle, ihracat ve dövizle katma değer üretmiş bu insanların hayallerini yıkmaya kimsenin hakkı yok.
2015 yılının son çeyreğine giriyoruz. 30 yıldır yaşanmamaış ilginçliklerin içsellendiği 2015 yılınde önce genel seçimler beklentisi, sonrasında oluşan yeni hükümet hayalleri, ardından azınlık hükümeti ve istikrarsızlığın ertesinde 1 Kasım seçimleri..

Koca bir yılı heba ettik. Faizler yükseldi, Dolar, Euro, tarihin en yüksek paritesine ulaştı. Üç yıldır bir tek şehidin gelmediği, iç savaşın yaşanmadığı ülkemiz kaosa dönüştü. Provokasyonlar birbirini izliyor ve dönüp soruyoruz : Neler oluyor Demirelin mehşur sözü akla geliyor : 13 Eylül sabahı başka bir ülke gibi olduk !..

Şimdi bu kaosu nasıl atlatabiliriz Büyük bir azim ile, dişiyle tırnağıyla olmayan sermaye birikimiyle işletmesini bir yerlere getirmiş, yüzlerce insana istihdam yaratmış, ekonomiye üretimle, ihracat ve dövizle katma değer üretmiş bu insanların hayallerini yıkmaya kimsenin hakkı yok.Gelin adam gibi Batı standartlarında, insan haklarına uygun bir demokrasi yaratalım ve ülkemizi hak etmediği bu girdaptan kurtaralım. Demokrasinin en erdemli silahı özgür, demokratik seçimlerdir. Vatandaşlık görevimizi yapıp oyumuzu kullanalım, ülkeye layık liderler seçelim. Türkiye bunları hak etmiyor.

Bütün bu karmaşa içerisinde Ekim ayında sektörümüz en büyük fuarına, TÜYAP Intermob ve Ağaç İşleme Makineleri fuarına hazırlanıyoruz. Bu fuar bin bir emekle, çabayla hazırlanan binlerce firmanın düğünü olacak.

Herkese hayırlı, bol kazançlı güzel bir fuar diliyorum.

Saygılarımla

Nesip Uzun
yazar

E-bülten için e-posta bırak