Suya Dayanıklı Parke Türkiye’de : NERO FLOOR

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Suya Dayanıklı Parke Türkiye’de : NERO FLOOR

10-05-2016
Suya Dayanıklı Parke Türkiye’de : NERO FLOOR
Türkiye’de ilk kez "Peli Parke" tarafından üretilen "Nero Floor" serisiyle geleneksel parke algısı değişiyor. Suya karşı yüzde yüz dayanıklı yapısıyla dikkat çeken koleksiyonla "Peli Parke" Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştiriyor

Suya karşı yüzde yüz dayanıklı yapısıyla sektörde ilk olma özelliği taşıyan “Nero Floor” serisi geleneksel yüzey kaplama anlayışını değiştirmeye hazır. Parkenin kullanım alanını genişletmeyi hedefleyen ürün; banyo, mutfak gibi tüm ıslak alanlarda kullanım için tasarlandı. Kabarma yapmayan, kolay temizlenebilme özelliği ve şık, doğal ahşap görünümü ile tüm ıslak alanlara ayrıcalık katacak olan ürün, pratik kilit sistemi sayesinde herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç duymadan kolaylıkla tüm zeminlere kısa sürede uygulanabiliyor.

Ses izolasyonu sağlayan aşınmaya karşı güçlü yapısıyla; hastane, eğitim kurumları, ofis, AVM gibi mekanların ihtiyaçlarına da cevap veren “Nero Floor” kolayca sökülerek tekrardan takılabileceği gibi başka bir mekana da taşınabiliyor. Dünyada ıslak alan kaplamasında önemli bir paya sahip olan suya dayanıklı parke Türkiye’de “Peli Parke” kalitesiyle  üretiliyor.

Islak alanlarda parke kullanımın avantajları

·      Fayans kaplamasında kullanılan derz dolgusu hijyeni olumsuz etkilemekteyken “Nero Floor” kilit sistemi sayesinde hijyenik bir ortam sağlar.

·      Fayanslar malzemeleri gereği ses yalıtımı sağlayamazken “Nero Floor” döşendiği alanlarda ses izolasyonu sağlar.

·      Fayanslar kullanıldıkları alanlarda ısı kaybına yol açarken “Nero Floor” ısı değeri olan daha sıcak bir malzemeden imal edildiğinden mekanda ısı kaybına yol açmaz.

 

yazar

E-bülten için e-posta bırak