SEYAD Yöneticileri İstanbul Valisi’ni Ziyaret Etti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SEYAD Yöneticileri İstanbul Valisi’ni Ziyaret Etti

08-03-2012
SEYAD Yöneticileri İstanbul Valisi’ni Ziyaret Etti
Sektörel Yayıncılar Derneği’nin 2012 dönemi ilk kurum ziyareti; İstanbul Valiliği’ne 27 Şubat 2011 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun kabul ettiği SEYAD Yönetim Kurulu, derneği ve üyelerini tanıtarak Mutlu’yu bilgilendirdi.
SEYAD 2012 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Nesip Uzun, Genel Sekreter Asrin Bakır Gerçek, Yönetim Kurulu Saymanı ve İsmail Özcan, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Anıl ile SEYAD üyesi ve Ahmet Pelit'in bulunduğu heyet, Vali Hüseyin Mutlu tarafından ağırlandı.

SEYAD başkanı Nesip Uzun İstanbul Valisi Sn Hüseyin Avni Mutlu'ya buluşma gerekçelerimizi anlattıktan sonra bunun bir nezaket ve meslekdaşları adına tanışma ziyareti olduğunu açıklayıp SEYAD'ın kuruluşu ve amaçlarından bahsetti. SEYAD'ın 30'u aşkın saygın yayın grubunun oluşturduğu Türkiye'nin alanındaki ilk ve tek mesleki yapılanması olduğunu belirterek 22 sektörde 80'e yakın dergiyle iletişimci, akademisyen ve grafik tasarımcılarından oluşan yüzlerce yetişmiş insanı istihdam eden saygın bir kurum olduğunu ekledi. Ülkemizde bu 22 ana sektörün iletişim bilgi enformasyonu ve katma değerinin oluşmasında seyad yayınlarının önemli etkilerinın olduğunu belirten Nesip uzun, derneğimizin sektörün uluslararası federasyon olan FIPP, TOBB İletişim ve Medya Meclisi üyesi olarak aktif görevler aldığını da ifade etti. SEYAD üyelerinin yayınlarından bir set hazırlanarak İstanbul Valisine verilmesinin ardından, sayın Vali memnuniyetini ifade ederek bunlardan çok faydalanacaklarını ve bu yayınlar kanalıyla reel ekonomiyi birinci elden izleme imkanı bulacağı için çok memnun olduklarını belirttiler.

Vali Mutlu kişisel olarak sektörel gelişmeleri takip etmek için mümkün olduğunca ilgili olduğu sektörel yayınları incelemek istediğini belirterek, kendisinin düzenli bilgilendirilmesini talep eden arzuların da dile getirdiler.
yazar

E-bülten için e-posta bırak